Ewunka
Fanka BB :)
Cała szuflada wypełniona zastrzykami trzeba teraz nakarmić jajka .Uwazam ze bardzo dobrze...ewunka gotowi to startu...start
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cała szuflada wypełniona zastrzykami trzeba teraz nakarmić jajka .Uwazam ze bardzo dobrze...ewunka gotowi to startu...start
Witaj w klubie ja tez po stymulacji mialam rozlegulowane tarczycowe hormony
In vitro zaczęłam w bocianie a w Novum byłam przed in vitro i tam sie nic nie działo. Nie odpowiadało mi tez to ze przez poł roku widziałam sie z moja panią dr jeden raz a słyszałam dwa razy. Kiedyś jak zadzwoniłam zeby umówić sie na konsultacje tel.to pani powiedziała ze dr ma dzis tylko godzinę na konsultacje i juz dla mnie nie ma miejsca wiec mam dzwonić w inny dzień. Szykowałam sie na inseminacje wiec potrzebowałam tej konsultacji. Czułam ze miesiąc za miesiącem mi ucieka dlatego poszliśmy do Bociana. W tej chwili jestem u dr Kowalskiej, dzwonię do niej bezpośrednio na kom albo pisze smsa ze cos mnie boli, czy mam jakieś wątpliwości. W ciagu poł roku w Bocianie miałam laparoskopię z hosteroskopią, maż miał zbadane nasienie( czego e Novum nie zlecili) i dwie próby in vitro.Nika06, ale to po pierwszym podejściu zmieniłaś klinikę, że nie polecasz? Z tego co wiem, to rzadko kiedy za 1 razem się udaje i tak jest w każdej klinice.
Nie takie uff bo tarczyca jest odpowiedzialna za wiekszosc hormonow pliciowych. Wiec nie wiem czemu taka opieszalosc lekarzy przy sprawdzaniu poziomu po transferzeUffff...czyli tak sie dzieje.
Prosze dopisz mnie na 9/9 wizyte i 14/9 transfer... o ile sie odbedzie przez to glupie endo....