katharina203
Fanka BB :)
I chyba do tego sie przeziebilam bo ciągle kicham a wtedy strasznie kluja jajniki i mam katar i zajady...jak nie urok to...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1 września betaCzy kogos dopisac w kalendarzu ???
I chyba do tego sie przeziebilam bo ciągle kicham a wtedy strasznie kluja jajniki i mam katar i zajady...jak nie urok to...
1 września beta
Dziwnie tam u Ciebie, że nie można sobie iść do pierwszej lepszej przychodni i wykonać bety bez żadnych tłumaczeńJa 31 robie test chyba ze wybłagam w przychodni zrobienie badania z krwi 30.08 13dpt bo 12dpt podobno jest za wczesnie według pani z recepcji [emoji849]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak nie pozwola zrobic ci bety z krwi to zrob ja chociaz z moczu. Zawsze to bardziej wiarygodne niz testJa 31 robie test chyba ze wybłagam w przychodni zrobienie badania z krwi 30.08 13dpt bo 12dpt podobno jest za wczesnie według pani z recepcji [emoji849]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak nie pozwola zrobic ci bety z krwi to zrob ja chociaz z moczu. Zawsze to bardziej wiarygodne niz test
Używam aplikatora, więc to niemożliwe. No nic, czekamy dalej.Motylku moglas tez przy aplikacji zahaczyc paznokciem...
Ale fakt ja tez sie boje...wlasnie obudzilam sie cala zlana potem...