reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny tak czytam i sie zastanawiam bo tak to piszecie ze chcecie jak najwcześniej zbadać wynik czy jesteście czy nie a jak zbadacie i wyjdzie niski to pozniej myślicie ze moze cos nie wyszło bo za wczesnie wiec nie wiem czy nie lepiej poczekac dluzej i miec wieksza pewność niz pozniej sie stresować czy moze nie oszukany wynik [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny tak czytam i sie zastanawiam bo tak to piszecie ze chcecie jak najwcześniej zbadać wynik czy jesteście czy nie a jak zbadacie i wyjdzie niski to pozniej myślicie ze moze cos nie wyszło bo za wczesnie wiec nie wiem czy nie lepiej poczekac dluzej i miec wieksza pewność niz pozniej sie stresować czy moze nie oszukany wynik [emoji849]

Hmmm.... jak wyjdzie w 6dpt 0 to pozamiatane. Jak cos wyjdzie to i tak trzeba powtorzyc bete. Wole szybciej. Jest 0 przestaje sie faszerowac luteina. Jest beta, biore dalej i badam w 10 dpt. Powinna byc 3cyfrowa. Jak jest to czekam jeszcze iles tam dni i powtarzam. Tak czy siak stres ogromny.

Hmmm.... jak wyjdzie w 6dpt 0 to pozamiatane. Jak cos wyjdzie to i tak trzeba powtorzyc bete. Wole szybciej. Jest 0 przestaje sie faszerowac luteina. Jest beta, biore dalej i badam w 10 dpt. Powinna byc 3cyfrowa. Jak jest to czekam jeszcze iles tam dni i powtarzam. Tak czy siak stres ogromny.

Ja jeszcze 4 dni do testu z beta tutaj moze byc ciezko z tego co pytałam to marne szanse a wlasnie chciałabym sprawdzić jaki jest wynik bo z testu nic sie nie dowiem [emoji29]

mila- kurna nie strasz:)
w 6dpt nie musi byc bety wogole...... w 10dpt moze ae nie musi byc 3 cyfrowa. w moich 2 ciazach bety byly niskie - popatrz w sygnature. wazne zeby w 10dpt byla i pozniej sie podwajala co 48 godziny

No i po wszystkim.Dzisiaj byłam zbadać betę wynik 0,1 po 10dpt . chyba nie ma dla nmie już szansy? Miałam tylko jedno jajeczko 5 dniowe, 2 pozostałe przestały się rozwijać po 3 dobie.:hmm::hmm::hmm:
Przykro mi, ale głowa do góry.
Zrób jeszcze raz betę za 2 dni.
Ja miałam bardzo podobnie za pierwszym razem i teraz liczę ze sie uda i za ciebie tez trzymam mocno kciuki.

mila- kurna nie strasz:)
w 6dpt nie musi byc bety wogole...... w 10dpt moze ae nie musi byc 3 cyfrowa. w moich 2 ciazach bety byly niskie - popatrz w sygnature. wazne zeby w 10dpt byla i pozniej sie podwajala co 48 godziny

No ale 5dniowych blastocyst? Mam jak byk w karcie po transferze. 6dpt beta - lekarz mi powiedzial, ze juz musi wyjsc. U mnie sie zawsze sprawdzalo a mialam 4 transfery. Jak mialam 2- cyfrowa w 10dpt to tez byla dupa. Nawet jak lekarka dzwonila to mi mowila, ze jest za nisko. Szansa jest ale mala. No i miala racje.

No blastocyst:) patrz jaka mialam bete... w 7 dpt blastki byla tylko 18 ! a byly i kobitki ktore mialy 5-8. wiec to ze szanse mniejsze to wiadomo, ale nie mozna mowic ze jak 0 w 6 dniu to pozamiatane - to nie jest prawda. sa tylko zmniejszone szanse:)))

No blastocyst:) patrz jaka mialam bete... w 7 dpt blastki byla tylko 18 ! a byly i kobitki ktore mialy 5-8. wiec to ze szanse mniejsze to wiadomo, ale nie mozna mowic ze jak 0 w 6 dniu to pozamiatane - to nie jest prawda. sa tylko zmniejszone szanse:)))

Dajesz nadzieje! Mi lekarz jak mialam w 6dpt 10 to juz mowil ze troche niska. Tylko, ze u mnie stety/ niestety sie to sprawdzilo.

Dziewczyny, 2dpt 3- dniowych zarodków, a wypływająca ze mnie luteina jest brązowo - różowa z jakimiś czerwonymi kropkami. Za wcześnie na implantację. Co to jest? :( Mam nadzieję, że już nie jest po wszystkim :(
Ja miałam podobnie po transferze, ale lekarz już w trakcie transferu powiedział mi, że nastąpiło zadrapanie i żebym się nie denerwowała. Po dwóch dniach ustąpiło. Może u Ciebie to coś podobnego.

reklama
Dziewczyny ja teraz tez miałam 5 dniowa blastke mi lekarz kazał zrobić 10 dnia betę ja robiłam 13 tego gdybym zrobiła 6 mogłabym zaszkodzić moim dzieciom bo u mnie blastka podzieliła się i zagniezdzila dopiero 8 dpt także nie dokonca się zgodzę żeby robić 6 dpt ale to moje zdanie

Do góry