gosia321
Fanka BB :)
To o ktorej do tego lasu pojechalas ??Dzień dobry wszystkim. Życzę owocnego dnia !!!
Ja właśnie wróciłam z lasu .Sezon grzybowy w pełni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To o ktorej do tego lasu pojechalas ??Dzień dobry wszystkim. Życzę owocnego dnia !!!
Ja właśnie wróciłam z lasu .Sezon grzybowy w pełni
Karaliku,a mozesz w 3 slowach napisac,ktore to bylo podejscie i jaka macie przyczyne nieplodnosci?Dziękuję Wam Kochane za ciepłe słowa i wsparcie. Narazie jest cholernie ciężko..ale to kiedyś minie..musi.. Tymczasem trzymajcie się cieplutko, zaciskajcie nóżki i walczcie. Trzymam za Was kciuki &&&& :*
To o ktorej do tego lasu pojechalas ??
U M. wszystko gra. Problem jest u mnie. Mam endometriozę IV stopnia.Karaliku,a mozesz w 3 slowach napisac,ktore to bylo podejscie i jaka macie przyczyne nieplodnosci?
Rewelacja Gratuluje i trzymam dalej kciuki8 mm i 9 mm fasolki 125 i 130 biją serduszka
A bierzesz tą nospę też bez bólu? Właśnie się zastanawiałam wczoraj czy brać profilaktycznie czy gdy zacznie boleć.Dzien dobry dziewczynki...milego dnia...
Wczoraj gin przelisal mi buscopan czyli zamiennik nospy ale tylko ma dwa dni...myslicie ze mam stosowac dluzej?
Zagląda, Gosiu i tu i tam Przez ostatnie dni pisała do mnie na messengerze. Dajmy jej odetchnąć, na pewno do nas wróciAni tu nie zaglada ani do maszej grupy na fejsie no cos musialo sie chyba stac ...