lile
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czemu nie pójdziesz jutro na betę? Beta zawsze wyjdzie szybciej niż sikaniec. Wynik z krwi pokazuje się już od mniej niż 1... Tak wrażliwych sikańców nie ma. Przy czym najbardziej wrażliwe są ponoć z Rossmana...Kochana pocieszylas mnie.Mam jednego zbunkrowanego sikanca na czarną godzinę. Zrobię rano i zobaczymy co będzie. A w czwartek pójdę na betę.
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie :*
Ivo walcz!! :*
Witaj Dora2016 :* my jesteśmy na różnych etapach ale w grupie zawsze raźniej.
Idę jutro na betę.Nie ma sensu czekać. Jeżeli coś wyjdzie to super a jak nie to w piątek jeszcze powtórzę. Jutro będzie 11 dpt.Czemu nie pójdziesz jutro na betę? Beta zawsze wyjdzie szybciej niż sikaniec. Wynik z krwi pokazuje się już od mniej niż 1... Tak wrażliwych sikańców nie ma. Przy czym najbardziej wrażliwe są ponoć z Rossmana...
Brawo TY!Idę jutro na betę.Nie ma sensu czekać. Jeżeli coś wyjdzie to super a jak nie to w piątek jeszcze powtórzę. Jutro będzie 11 dpt.
Ja w papierach po transferze mam żeby betę robić po 14 dniach...oszalalabym.Czyli jest szansa że coś wyjdzie mam nadzieję że to tylko jakieś podrażnienie a nie @. Dam jutro znać.Brawo TY!
11 dpt? To ja bym już dziś betowała. W programie rządowym miałam zapis, że betę należy wykonać w 10 dpt. I tak u mnie w klinice betowałyśmy przy 2-3 dniowych zarodkach. A przy 5 dniowch betę robiłyśmy w 7-8 dpt.