reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sama nie wiem.
Brzuch nadal boli, czuję jakbym miała tam supeł i tak mnie gniecie..Nie wiem czemu tak... nastrój w kratkę, raz wierzę że będzie dobrze a raz że pewnie nic z tego i tylko płacz będzie..i tak w kółko :(
Koralik, musimy Cię chyba doprowadzić do pionu! Maluchy czują Twoje emocje. Dlaczego miałoby się nie udać? Brzuch boli, bo dzieciaczki się zakopały, tak staraj się myśleć. Delektuj się tym, że jesteś w ciąży i myśl, że tak będzie przez najbliższe miesiące :)

Koralik, musimy Cię chyba doprowadzić do pionu! Maluchy czują Twoje emocje. Dlaczego miałoby się nie udać? Brzuch boli, bo dzieciaczki się zakopały, tak staraj się myśleć. Delektuj się tym, że jesteś w ciąży i myśl, że tak będzie przez najbliższe miesiące :)
Troche się boję tak myśleć..bo potem dupa będzie bardziej bolała.. no ale jeszcze 2 w porywach do 4 dni i wszystko bedzie wiadomo.

Troche się boję tak myśleć..bo potem dupa będzie bardziej bolała.. no ale jeszcze 2 w porywach do 4 dni i wszystko bedzie wiadomo.
Gdzieś przeczytałam, że dupa będzie bolała tak samo bez względu na to, jak się nastawisz. I w pełni się z tym zgadzam. Tyle naszego, że możemy się z tej ciąży pocieszyć :) Wierzę w Twoje Kropki! Tańce Ewunki na pewno na darmo nie pójdą! Pomogły Rybce, Husan, Lile, pomogą i Tobie :)

Gdzieś przeczytałam, że dupa będzie bolała tak samo bez względu na to, jak się nastawisz. I w pełni się z tym zgadzam. Tyle naszego, że możemy się z tej ciąży pocieszyć :) Wierzę w Twoje Kropki! Tańce Ewunki na pewno na darmo nie pójdą! Pomogły Rybce, Husan, Lile, pomogą i Tobie :)
No dobra, przekonałaś mnie :p dziś już nie smęcę, trzymam rękę na brzuchu i poważnie rozmawiamy żeby mnie dzieci nie denerwowały bo ja na serce zejdę.
Mam tylko nadzieje ze 12 dpt to nie będzie za wcześnie..

Koralik ty masz do testowania 2 dni a ja 9 :o ale w sumie myśle wyłącznie pozytywnie i jestem szczęśliwa bo szczęście coraz bliżej, leżę oglądam głupie seriale i sobie dogadzam a co :) jak sie nie uda to w tyn roku startuje jeszcze raz bo przecież każdej musi kiedyś sie udać :) koralik głowa do góry :)

Koralik ty masz do testowania 2 dni a ja 9 :o ale w sumie myśle wyłącznie pozytywnie i jestem szczęśliwa bo szczęście coraz bliżej, leżę oglądam głupie seriale i sobie dogadzam a co :) jak sie nie uda to w tyn roku startuje jeszcze raz bo przecież każdej musi kiedyś sie udać :) koralik głowa do góry :)
Tak właśnie trzeba myśleć! Żadna z nas nie robi tego dla zabawy, tylko po to, żeby marzenia się ziściły. Trzymam za Was kciuki, dziewczyny!

reklama
Do góry