reklama
butterfly1331
Moderator
DziękujęNatula cudownych widoczków
Motylku czekamy na wieści :* pięknych zarodeczków &&&&
A jak Ty się dzisiaj czujesz? Jak nastrój?
koralik83
Fanka BB :)
Sama nie wiem.Dziękuję
A jak Ty się dzisiaj czujesz? Jak nastrój?
Brzuch nadal boli, czuję jakbym miała tam supeł i tak mnie gniecie..Nie wiem czemu tak... nastrój w kratkę, raz wierzę że będzie dobrze a raz że pewnie nic z tego i tylko płacz będzie..i tak w kółko
butterfly1331
Moderator
Koralik, musimy Cię chyba doprowadzić do pionu! Maluchy czują Twoje emocje. Dlaczego miałoby się nie udać? Brzuch boli, bo dzieciaczki się zakopały, tak staraj się myśleć. Delektuj się tym, że jesteś w ciąży i myśl, że tak będzie przez najbliższe miesiąceSama nie wiem.
Brzuch nadal boli, czuję jakbym miała tam supeł i tak mnie gniecie..Nie wiem czemu tak... nastrój w kratkę, raz wierzę że będzie dobrze a raz że pewnie nic z tego i tylko płacz będzie..i tak w kółko
koralik83
Troche się boję tak myśleć..bo potem dupa będzie bardziej bolała.. no ale jeszcze 2 w porywach do 4 dni i wszystko bedzie wiadomo.Koralik, musimy Cię chyba doprowadzić do pionu! Maluchy czują Twoje emocje. Dlaczego miałoby się nie udać? Brzuch boli, bo dzieciaczki się zakopały, tak staraj się myśleć. Delektuj się tym, że jesteś w ciąży i myśl, że tak będzie przez najbliższe miesiące
butterfly1331
Moderator
Gdzieś przeczytałam, że dupa będzie bolała tak samo bez względu na to, jak się nastawisz. I w pełni się z tym zgadzam. Tyle naszego, że możemy się z tej ciąży pocieszyć Wierzę w Twoje Kropki! Tańce Ewunki na pewno na darmo nie pójdą! Pomogły Rybce, Husan, Lile, pomogą i TobieTroche się boję tak myśleć..bo potem dupa będzie bardziej bolała.. no ale jeszcze 2 w porywach do 4 dni i wszystko bedzie wiadomo.
koralik83
No dobra, przekonałaś mnie dziś już nie smęcę, trzymam rękę na brzuchu i poważnie rozmawiamy żeby mnie dzieci nie denerwowały bo ja na serce zejdę.Gdzieś przeczytałam, że dupa będzie bolała tak samo bez względu na to, jak się nastawisz. I w pełni się z tym zgadzam. Tyle naszego, że możemy się z tej ciąży pocieszyć Wierzę w Twoje Kropki! Tańce Ewunki na pewno na darmo nie pójdą! Pomogły Rybce, Husan, Lile, pomogą i Tobie
Mam tylko nadzieje ze 12 dpt to nie będzie za wcześnie..
Koralik ty masz do testowania 2 dni a ja 9 ale w sumie myśle wyłącznie pozytywnie i jestem szczęśliwa bo szczęście coraz bliżej, leżę oglądam głupie seriale i sobie dogadzam a co jak sie nie uda to w tyn roku startuje jeszcze raz bo przecież każdej musi kiedyś sie udać koralik głowa do góry
butterfly1331
Moderator
Tak właśnie trzeba myśleć! Żadna z nas nie robi tego dla zabawy, tylko po to, żeby marzenia się ziściły. Trzymam za Was kciuki, dziewczyny!Koralik ty masz do testowania 2 dni a ja 9 ale w sumie myśle wyłącznie pozytywnie i jestem szczęśliwa bo szczęście coraz bliżej, leżę oglądam głupie seriale i sobie dogadzam a co jak sie nie uda to w tyn roku startuje jeszcze raz bo przecież każdej musi kiedyś sie udać koralik głowa do góry
reklama
butterfly1331
Moderator
Ostatnie 10 minut było katorgą większą niż czekanie wczoraj na punkcję...
Z pobranych 7 komórek dojrzałych było 5.
Wszystkie się zapłodniły i mam potencjalną 5 dzieci
Transfer w czwartek- Gosiu wpisz mnie proszę.
Moje szczęście jest coraz bliżej
Z pobranych 7 komórek dojrzałych było 5.
Wszystkie się zapłodniły i mam potencjalną 5 dzieci
Transfer w czwartek- Gosiu wpisz mnie proszę.
Moje szczęście jest coraz bliżej
Podziel się: