reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, dzięki za kciuki.

U mnie lipa, bo tylko 4 dało się wyciągnać z 7.
Pierwszy raz też tak źle zniosłam punkcję, nie mogłam się dobudzić po punkcji i tak oddechu złapać, coś okropnego.
Do tego wszystkiego dostałam wczoraj wieczorem strasznego krwawienia , myślałam, że umrę,na razie ustało. Już się bałam, że do otrzeewnej coś trafiło.
Natula, proszę napisz mi czy w Artemidzie można skorzystać z nacięcia otoczki lub embrioglue? nic mi niekt o tym nie wspominał.
AniaCh, tak mam jedno dziecko po I procedurze w warszawskiej klinice, udanej za pierwszym razem, ale chyba limit cudu dla mnie się wyczerpał. nie wiem dlaczego , ale starania o drugie dziecko przeżywam jeszcze bardziej i nie wiem dlaczego aż tak mnie zależy na drugim dziecku.
A tu znowu dokoła mnie drugie ciąże, właśnie dowiaduje się o kolejnych cudach.

To bardzo boli, gdzieś tego wszystkiego nie mogę zrozumieć dlaczego u nas tak to wygląda.

Rybko, napisz mi proszę gdzie Ty miałaś in vitro, bo tak czytam i wydaję mi się, że masz super zaangażowaną panią doktor? gratuluję bety.Jak nic bliźniaki.
luna15 , powodzenia jutro.
strasznie się boję, chyba ze stresu wykituję.

Dziewczyny, a czy Waszym M. polepszyło się nasienie po profertilu? Zalecił go nam nasz lekarz.
Jest drogi i zastanawiam się czy warto w niego inwestować.

Dziewczyny, a czy Waszym M. polepszyło się nasienie po profertilu? Zalecił go nam nasz lekarz.
Jest drogi i zastanawiam się czy warto w niego inwestować.

Z mojej strony mogę Ci polecić orthomol plus fertil dla mężczyzn, proviron i mace. Po półrocznym stosowaniu poprawił się ruch postępowy i było ich więcej. Chyba dzięki temu też udało się nam przy pierwszym procedurze.

reklama
Ivo leczę się w Angelius Provita w Katowicach uu D. Paligi i fakt jestem bardzo zadowolona jest przemiła ale przede wszystkim rzeczowa i jak czegoś nie trzeba to tego nie zaleca wszystko tłumaczy i zawsze ma czas

Do góry