reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ivo powodzenia .
Basienka 3 beta będzie w tysiącach.
Gdzie się podziała jagoda. ? I malina. ?
Gosia jak tam działania. ? :biggrin2:
Koralik poglaskaj moje bliźniaki .
Rybka jak bliźniaki. ? Też uglaskaj od cioci .
husann odpoczywaj
Miłego słonecznego dnia
Pogłaskałam:-D , byłam zrobic bete jak tam rosnie a ogolnie ok cycki jak balony jeszcze troche i namioty bede musiala zakupic:-p rano mialam kryzys z mdlosciami o malo nie zwymiotowalam teraz troche lepiej , zakupilam tez:biggrin2: duzo witaminek owocowych dla dzieciaczkow i wcinam juz nie moge sie doczekac usg zeby zobaczyc co i ile tam siedzi w ty moim brzucholku:)

Dziewczyny mroziłyście swoje komórki jajowe ? Jest w tym sens ? W czwartek mam punkcję i lekarz kazał mi sie zastanowić bo wychodowalam ich około 20. Poza tym czuje się tak cieżko że nawet nie mogę sie wyprostować ;)

Rybka zazdroszczę takiej bety i oczekiwania na usg ;) oczywiście pozytywna zazdrość ;)

Rybka, gdzie ta beta?
Luna, ja teraz mroziłam. Co prawda 2 ale zawsze cos. Przy mojej endo lekarka powiedziala ze mam mrozic wszystko co mam w nadmiarze bo nigdy nic nie wiadomo..no to zamrozilam.. Ale liczę na to że teraz kropki mi się dobrze wgryzą i będe miała bliźniaki :D

Jeszcze trochę i sama będziesz głaskać maluszka w brzuchu :-D
Dziewczyny mroziłyście swoje komórki jajowe ? Jest w tym sens ? W czwartek mam punkcję i lekarz kazał mi sie zastanowić bo wychodowalam ich około 20. Poza tym czuje się tak cieżko że nawet nie mogę sie wyprostować ;)

Rybka zazdroszczę takiej bety i oczekiwania na usg ;) oczywiście pozytywna zazdrość ;)

Rybka, gdzie ta beta?
Luna, ja teraz mroziłam. Co prawda 2 ale zawsze cos. Przy mojej endo lekarka powiedziala ze mam mrozic wszystko co mam w nadmiarze bo nigdy nic nie wiadomo..no to zamrozilam.. Ale liczę na to że teraz kropki mi się dobrze wgryzą i będe miała bliźniaki :D
Jutro wynik ok 12 tej . Juz trzymam kciuki za twoje bliźniaki innej opcji nie ma :-D

reklama
Do góry