reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ivo powodzenia .
Basienka 3 beta będzie w tysiącach.
Gdzie się podziała jagoda. ? I malina. ?
Gosia jak tam działania. ? :biggrin2:
Koralik poglaskaj moje bliźniaki .
Rybka jak bliźniaki. ? Też uglaskaj od cioci .
husann odpoczywaj
Miłego słonecznego dnia
Pogłaskałam:-D , byłam zrobic bete jak tam rosnie a ogolnie ok cycki jak balony jeszcze troche i namioty bede musiala zakupic:-p rano mialam kryzys z mdlosciami o malo nie zwymiotowalam teraz troche lepiej , zakupilam tez:biggrin2: duzo witaminek owocowych dla dzieciaczkow i wcinam juz nie moge sie doczekac usg zeby zobaczyc co i ile tam siedzi w ty moim brzucholku:)

Dziewczyny mroziłyście swoje komórki jajowe ? Jest w tym sens ? W czwartek mam punkcję i lekarz kazał mi sie zastanowić bo wychodowalam ich około 20. Poza tym czuje się tak cieżko że nawet nie mogę sie wyprostować ;)

Rybka zazdroszczę takiej bety i oczekiwania na usg ;) oczywiście pozytywna zazdrość ;)

Rybka, gdzie ta beta?
Luna, ja teraz mroziłam. Co prawda 2 ale zawsze cos. Przy mojej endo lekarka powiedziala ze mam mrozic wszystko co mam w nadmiarze bo nigdy nic nie wiadomo..no to zamrozilam.. Ale liczę na to że teraz kropki mi się dobrze wgryzą i będe miała bliźniaki :D

Jeszcze trochę i sama będziesz głaskać maluszka w brzuchu :-D
Dziewczyny mroziłyście swoje komórki jajowe ? Jest w tym sens ? W czwartek mam punkcję i lekarz kazał mi sie zastanowić bo wychodowalam ich około 20. Poza tym czuje się tak cieżko że nawet nie mogę sie wyprostować ;)

Rybka zazdroszczę takiej bety i oczekiwania na usg ;) oczywiście pozytywna zazdrość ;)

Rybka, gdzie ta beta?
Luna, ja teraz mroziłam. Co prawda 2 ale zawsze cos. Przy mojej endo lekarka powiedziala ze mam mrozic wszystko co mam w nadmiarze bo nigdy nic nie wiadomo..no to zamrozilam.. Ale liczę na to że teraz kropki mi się dobrze wgryzą i będe miała bliźniaki :D
Jutro wynik ok 12 tej . Juz trzymam kciuki za twoje bliźniaki innej opcji nie ma :-D

reklama
Do góry