reklama
butterfly1331
Moderator
Super! Teraz odpoczywaj i ciesz się maleństwemDzis wychodze juz do domu wszystko jest juz w porzadku
Moja dzidzia ma 6t2d
husann
Fanka BB :)
Super! Teraz odpoczywaj i ciesz się maleństwem
Napewno bede wiecej odpoczywac tylko jutro jeszcze mnie czeka wyjazd do mego profesorka bo leki mi sie koncza
butterfly1331
Moderator
butterfly1331
Moderator
Daleko masz do kliniki? Może weź więcej recept,żeby zminimalizować wyjazdy. Chcesz, żeby on prowadził ciążę czy wracasz do swojego gina?Napewno bede wiecej odpoczywac tylko jutro jeszcze mnie czeka wyjazd do mego profesorka bo leki mi sie koncza
koralik83
Husann, dobrze ze już dobrze. Leż i odpoczywaj.
Ivo &&&& za dzisiaj. Owocnego jajobrania.
A mi się dziś śniło że zrobiłam betę i wyszła 0.. I jeszcze zadzwoniła do mnie moja babcia która już nie żyje powiedziała żebym się nie przejmowała i wpadła do niej na kawkę..wtf..
A mi się dziś śniło że zrobiłam betę i wyszła 0.. I jeszcze zadzwoniła do mnie moja babcia która już nie żyje powiedziała żebym się nie przejmowała i wpadła do niej na kawkę..wtf..
butterfly1331
Moderator
Też miałam takie sny po poprzednim transferze. Myślę, że to ze stresu. Próbowałaś kolorowanek dla dorosłych? Reiki też jest fajne. Może to Ci troszkę pomoże. Głowa do góry, dzieciaczki się na pewno pięknie wgryzająHusann, dobrze ze już dobrze. Leż i odpoczywaj.
husann
Daleko masz do kliniki? Może weź więcej recept,żeby zminimalizować wyjazdy. Chcesz, żeby on prowadził ciążę czy wracasz do swojego gina?
Nie mam daleko 100 km. Jeszcze sie zastanawiam gdzie bede prowadzic ciaze ale raczej jak bedzie wszystko juz w porzadku to wroce do swego
reklama
Ewunka
Przynajmniej nasz zajęcie hihihihi .do pracy poszlam zeby glowe odciazyc i zajac sie czyms innym ale jak tak dalej pojdzie to od jutra ide na zwolnienie bo wszystkich pozabijam. Nie bylo mnie tylko 3 dni a namieszali mi tak ze tylko dzwonie i kur...
Podziel się: