reklama
margolka280883
Zaciekawiona BB
Nostalgia dziekuje w jej imieniu:-):-):-) A z tym moimi testami to masakra nawet ten pasek kontrolny sie nie pokazal nic kompletnie czysta plytka nawet nie pokazalo ze nie jestem w ciazy mam tylko nadzieje ze to wszystko prowadzi do dobrych wiesci;-) Juz sie z siostra smialysmy ze termin nawet mozemy miec ten sam o ile mi sie uda za pierwszym razem
Dziewczynki ale mi namieszalyscie, w pracy to samo, kazdy mowi " idz do inengo lekarza, zrob usg" ale do 9.01 jest tylkol chwila, nie krwawie,wiec co ma byc to bedzie. jesli 9 sie nic nie wyjasni, wtedy pojde do innego. cenie moja doktor za szczerosc i bezposredniosc ale juz tego przy duzo... 3majcie kciuki, mam nadz ze jednak bedzie ok! buziaki:*
Margolka, trzymam kciuki za to żeby Ci sie udało za pierwszym razem!!!
Aisha dziewczyny Ci dobrze radzą, żeby iść do innego gina na samo usg. To ze szanujesz swoją lekarke, nie znaczy ze nie możesz poprosić o kogoś innego o druga opinie. A może sie okaże ze twoja dr ma słaby sprzęt i wszystko z dzidzia jest ok?
Aisha dziewczyny Ci dobrze radzą, żeby iść do innego gina na samo usg. To ze szanujesz swoją lekarke, nie znaczy ze nie możesz poprosić o kogoś innego o druga opinie. A może sie okaże ze twoja dr ma słaby sprzęt i wszystko z dzidzia jest ok?
Jo.M - ja betkę robiłam w zwykłym laboratorium, nie w klinice, o nic mnie nie pytali. 10dpt już betka na pewno będzie :-) Nie ma co czekać i do tego nas trzymać w niecierpliwości ;-) Wystarczy, że Magdusia się upiera, że zrobi później Przy pierwszym transferze lekarz (nie mój) powiedział, żebym zrobiła po 14 dniach. Ale przy krio mój doktorek powiedział, że z krwi za 11 dni, a sikańca za 15. Zrobiłam z krwi :-) Mocno trzymam kciuki!
margolka280883
Zaciekawiona BB
kaska31
Fanka BB :)
u mnie kiepsko rano bolesci jakies mialm i ciaggotki na wymioty slabo sie czuje dzisiaj. jakos wszystkie bole mi odeszly brzuch jakos mnie nieboli troszke plecy i tyle dzisiaj we mnie zycia niema.:-(
joweg no bylam wczoraj na forum ale ty chyba ucieklas spac u mnie jakos leci , borykam sie z krwiakiem , jutro mam wizyte u gina. poza tym ogromne mdlosci, zgaga i kiepskie samopoczucie. leze i nie pracuje wogole. popieram dziewczyny-zrob testa ;-)
kobitki trzymam kciuki za testowanie , i oczywiscie przesylam 7 tygodniowe wiruski&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kobitki trzymam kciuki za testowanie , i oczywiscie przesylam 7 tygodniowe wiruski&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
reklama
aisha - zmykaj do lekarza żebyś później nie plakała i nie żałowała.
reszta trzymać się dziewczyny i nie stresowac testami , tylko czekac na bete. ja straciłam swoja 2 szanse na skarba- okres przyszedł, a po nim wirus tak sraszny ze myslałam ze w szpitamu wyląduje, to moze i lepiej ze sie nie udało- bo jak wiem nie dobrze wpływa nawet grypa na ciaze.a tu i katar, i kaszel i gorączka.3 dni w łóżku mam nadzieje że jutro bede zdrowa. pozdrawiam was papa - chyba ten cykl sobie odpuszcze.
reszta trzymać się dziewczyny i nie stresowac testami , tylko czekac na bete. ja straciłam swoja 2 szanse na skarba- okres przyszedł, a po nim wirus tak sraszny ze myslałam ze w szpitamu wyląduje, to moze i lepiej ze sie nie udało- bo jak wiem nie dobrze wpływa nawet grypa na ciaze.a tu i katar, i kaszel i gorączka.3 dni w łóżku mam nadzieje że jutro bede zdrowa. pozdrawiam was papa - chyba ten cykl sobie odpuszcze.
Podziel się: