reklama
Cześ dziewczyny...
Mam pytanie: jak się płaci, za wszystko na początku, czy po każdej wizycie za wizytę i np. za punkcję po punkcji? Ile kosztują te leki do stymulacji. Mam na myśli, czy to koszt ok 600 zł czy już 1500 zł. o grosze nie chodzi mi tu. Pytam bo już 08.08 pierwsza wizyta i muszę się na nią przygotować Gratuluje walecznego kropka
Mam pytanie: jak się płaci, za wszystko na początku, czy po każdej wizycie za wizytę i np. za punkcję po punkcji? Ile kosztują te leki do stymulacji. Mam na myśli, czy to koszt ok 600 zł czy już 1500 zł. o grosze nie chodzi mi tu. Pytam bo już 08.08 pierwsza wizyta i muszę się na nią przygotować Gratuluje walecznego kropka
katharina203
Fanka BB :)
Hej...ja placilam jednorazowo za wszystko...nawet zaplacilam za transfer ktory mam odroczony. Tylko za mrozenie jeszcze nie placilam. A leki wyszly mnie ok 1000zl a bez refundacji by wyszly cos ok 3000zl.Cześ dziewczyny...
misis188
Mojej koleżance robiły się nadżerki i lekarz kazał własnie jej zajść w ciążę która to uspokoiła. Było to co prawda 12 lat temu ale pomogłoNie nadrzerka nie jest przeszkoda ma ja bardzo duzo kobiet przed ciaza nie powinno sie nic z nia robic po porodzie moze sama zniknac albo zrobia ci z nia porzadek podczas porodu (czego z reguly nie robia bo maja w dupie ) narazie sie nia nie przejmuj mysl o nowej stymulacji i ciazy
misis188
Super decyzja! Nie możemy się poddawać!!! BuziakiHej dziewczyny ogarnęłam sie troche, hormony przestaly buzować, decyzja o kolejnej walce podjeta, wracam do gry!!! :-) lekarz zmieniony, wizyta na koniec sierpnia i do dzieła!! Mója kochana śnieżynka czeka na mnie wiec musze byc silna a na razie plan taki: 2 tygodnie urlopu nad morzem, relaks, odmóżdżenie i przywiezienie pozytywnej energii)) pozdrawiam Was wszystkie! Udanego dzionka :-)
misis188
Ja płaciłam za każdą wizytę po wizycie. W momencie stymulacji kiedy robili mi badania to i za badania nie płaciłam ani za wizytę, u mnie były to 3 wizyty. W dniu punkcji płaciłam za punkcję i zapłodnienie. w dniu transferu za transfer. Ale kliniki myślę że różnie mogą do tego podchodzić. Koszt leków jest uzależniony od protokołu i leków. Leki nadal są refundowane więc koszt powinien być w granicach 800-1500 zł. Pamiętaj że po punkcji również bierze się leki które do tanich nie należą.Cześ dziewczyny...
BeataWarszawa
O,to ja bardzo chętnie zajde[emoji14]Mojej koleżance robiły się nadżerki i lekarz kazał własnie jej zajść w ciążę która to uspokoiła. Było to co prawda 12 lat temu ale pomogło
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: