reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
kaska31 witaj na forum;-) Jesli masz pytania( a masz ich pewnie mnóstwo) pytaj smialo dziewczyny tutaj sa kochane i zawsze pomoga sama bez tego forum chyba bym oszalala:-D:-D:-D

Lolitka dziekuje za slowa otuchy mam nadzieje ze masz racje i tego sie trzymam a w piatek sie okarze. W sumie z wyliczen wyszlo mi ze @ powinnam dostac 25.12 i puki co jej nie ma:tak::tak::tak: Z tego co czytam to jest normalne ze cykle nam sie rozregulowują przy lekach jakimi sie faszerujemy. Jednak trzymam sie wersji Lolitki i mam nadzieje ze jest ok:-)

kaska31 witaj na forum;-) Jesli masz pytania( a masz ich pewnie mnóstwo) pytaj smialo dziewczyny tutaj sa kochane i zawsze pomoga sama bez tego forum chyba bym oszalala:-D:-D:-D

Lolitka dziekuje za slowa otuchy mam nadzieje ze masz racje i tego sie trzymam a w piatek sie okarze. W sumie z wyliczen wyszlo mi ze @ powinnam dostac 25.12 i puki co jej nie ma:tak::tak::tak: Z tego co czytam to jest normalne ze cykle nam sie rozregulowują przy lekach jakimi sie faszerujemy. Jednak trzymam sie wersji Lolitki i mam nadzieje ze jest ok:-)
A no wlasnie oszalec mona chociaz ja juz 3 raz jestem po transwerze z pierwszego mma corke a teraz to oczekiwanie na wynik ta niepewenosc czy sie udalo czy moze w n iedlugim czasie dostane @ zeby bylo wiadome z ta @ ze tego i tego dnia jak sie niepowiedzie dostane a tu niema pewnosci

hej kochane dziewczynki. Mam niestety smutna wiadomosc. bylam wczoraj na usg, dzidzia za mala, 9.01 kolejna wizyta (za tydzien pani doktor nie bedzie), jesli nie bedzie serducha to koniec niestety :( dzidzia za wolno sie rozwija, w ogole Pani doktor gadala dziwne rzeczy, chcialam stamtad uciec normalnie....Ze w razie czego to nie nasza wina, ze nic sie nie bedzi edalo zrobic, zebysmy sie nie obwiniali, ze w tym i tym szpitalu najlepiej zrobic zabieg jesli cos zacznie sie dziac....Zalamka totalna. modle sie do Boga o cud dla nas. Wierze caly czas, ze jednak bedzie jeszcze dobrze.... :(

Aisha_23 Nie poddawaj się kochana , wszystko będzie dobrze.
Całusy

margolka280883 Z tą @ to naprawdę nie ma reguły. Ja mam 3 podejścia za sobą i nigdy wcześniej @ nie dostałam mimo braku ciąży , dopiero jak przestałam brać leki to po kilku dniach przyszła.

lolitka200 Dzięki za odpowiedź , zobaczymy w piątek co się wydarzy.

hej , okresu dalej brak , nie wiem czy isc do lekarza czy nie :;/ jak sadzciie czy poczekac jezszce ? dzis 37 dzien cyklu .....

lolitka tzn nie dzidzia a pecherzyk, nie wiem dokladnie ile mial, bylal zbyt zszokowana tym co mowila doktor :( Mowila tylko (tak mi maz mowil jak sie ubieralam) ze podobno opozniona ciaz o okolo tydzien. Gadala tak jakby juz te ciaze spisala na straty, mowie Wam...ciezko walczyc, po prostu czekam.

reklama
Do góry