reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam Dziewczyny po Świętach. Jak tam Wasze samopoczucia ?

margolka280883
Witam na forum. Jak już dziewczyny Ci pisały nie ma co testem się stresować zwłaszcza tak wcześnie. Życzę powodzenia.

Magdusia Co u Ciebie słychać , daj znać jak minął 1 dzień w pracy?

joweg Ja Ciebie chyba uduszę , zrób ten test i będzie wszystko jasne. Pozdrawiam

palu Przykro mi że transfer się nie odbył , ale co się odwlecze ... Teraz odpocznij , nabierz sił i możesz wracać po dzieciaczki.

Jo.M. w pracy zleciało, siedziałam w papierach, bo przerwa świąteczna więc dzieci maja wolne:-)
A co tam u Ciebie?Ja się czujesz?Jak już wcześniej pisałam brzuch mnie pobolewa codziennie jak na @

hej dziewczęta dlugo mnie nie bylo, odpoczywalam! ale posypalo sie kruszynek super!gratuluje wszystkim ktorym sie udalo!!!:-)
nie martwcie sie dziewczyny tym ze brzuch boli, mnie bolal od transferu i boli do tej pory gin powiedzial ze jest wsio ok!niby tak lepiej wiadomo ze cos sie dzieje;-)

Magdusia No to jeszcze masz luzy w pracy , ja idę od jutra.
Pytasz jak się czuję , no w dalszym ciągu nic szczególnego nie odczuwam.
Jedynie co to ciągnie mnie brzuch w dole ale raczej nie tak jak na @. Piersi mam trochę nabrzmiałe i brzuch ale to raczej od leków. I jedyne co mnie zaniepokoiło to w 1 dzień Świąt maiłam jeden silny skurcz.
Kiedy będziesz bete robiła , po Nowym Roku? bo ja chyba pójdę w piątek to będzie 10dpt więc jak ma coś być to będzie.

Jo.M - zatem trzymam mocno kciuki za piątkową betkę :tak:
Dzwoniłam dziś do kliniki, mam przyjść na wizytę 3 stycznia. Nie mogę się doczekać...

kosik Super daj znać po wizycie.

Ja dziś zrobiłam progesteron - wynik to 12,27 ng/ml (7dpt) - nie mam pojęcia czy to dobry wynik? W oznaczeniu jest to faza lutealna.

reklama
Jo.M-wyglada na to ze razem bedziemy mialuy bete:-);-)
Magdusia- ja tez bardzo sie denerwuje tym bólem brzusia ale to bol nie do konca na @ bardziej obawiam sie tego brazowego sluzu, to nawet nie jezt sluz i najgorsze jest to ze nie widac go na bieliznie tylko jak włożę palca:dry::-(
Jesli chodzi o sikanca to dziekuje ;-) podnioslyscie mnie na duchu i juz tak bardzo sie nim nie przejmuje, tylko tak strasznie wolno plynie mi czas OSZALEC MOZNA...

Do góry