reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Margola witaj!Też mi się wydaje, że plamienie może być przyczyną zagnieżdżenia się zarodka-miałaś 5dniowe zarodki , to niedługo możesz testować tylko żadne sikańce, bo nie są wiarygodne więc po co się dołować wcześniej-zrób betę i bedzie jasne.Życzę oczywiście wysokiej betki.Pozdrawiam

reklama
margolka- ja mialam tak 10 dni po transferze tzn zaczelo sie a test zrobilam 9 dnia i negatywny byl :/ ilo dniowe zarodki dostala ? ale mysle ze test za szybko zrobilas ..... moze to plamienia implanatcyjne :)

Dziewczyny nie wiem sama okres spoznia sie tydzien nie wiem czy robic testa czy nie :/ jak myslicie ? ja mysle ze to chyba nie ma sensu :/

Margolka - ja 8 dpt (podane 4 dniowe brzdące) miałam jednorazowe plamienie- lekko brązowe z domieszką jasno czerwonego. I brzuszek bolał jak na @. Do tej pory mnie pobolewa w ten sposób. Też się tym na początku zdenerwowałam, ale okazało się, że to był dobry znak. Przy wcześniejszym transferze nie miałam w tym okresie żadnego plamienia, pojawiło się dopiero ok 11 dpt, brązowe przez kilka dni, ale mało. Wtedy była to oznaka zbliżającej się @. Także głowa do góry, będzie dobrze. Nie kuś się tylko na żadne sikańce bo niepotrzebnie się zestresujesz - rzadko wychodzą tak wcześnie. Myślę, że jak 29.12 zrobisz betkę to już na 100% wykaże. Trzymam kciuki :tak:

Magdusia - a jak Ty się Kochana czujesz? Jak mija oczekiwanie? ;-)

Magdusia 31 Kochaniutka trzymam za Ciebie kciukasy!!! Teraz wypoczywaj i czekajmy na nasze szczescia!!
Joweg- kibicowalam Ci od samego poczatku jestem pewna ze w koncu ci sie uda i doczekasz sie slicznego bobaska! Ja mialam podane 5 dniowe zarodeczki i 6 pieciodniowych poszlo na zimowisko :) Sciskam mocno
Lolitko- Ty jestes tutaj najwiekszym ekspertem. Patrzac na ciebie i twoja zaparcie nabieram sily aby przez to wszystko przejsc!!! Sciskam was wszystkie mocno i dziekuje za wsparcie

kosik dziekuje za dodanie otuchy :-) nie potrzebnie zrobilam dzisiaj tego sikanca jestem na siebie wsciekla:wściekła/y: co prawda moj M mnie pociesza ale jednak teraz siedzi mi to w glowie. A ty KOSIK dbaj o siebie i oszczedzaj sie jak tylko mozesz niech twoja fasoleczka rosnie;-)

margolka - trzymam kciuki za Ciebie , ja ogolnie jestem bojowo nastawiona na wizyte !!! w styczniu dam im popalic :D mam do pogadania z lekarzami co to ma znazcyc ze probka krwi meza tam zginie a co dopiero moje biedne zarodeczki ..... i co dalej :) jaki u Was byl problem i ile masz lat?

joweg - masz racje!!! To jest niedopuszczalne!!!! Wierze ze ci sie uda;-);-);-)
Ja mam 28 lat i do in vitro podchodze w UK mam 4 proby darmowie wiec nawet jesli teraz sie nie uda( chociaz mam pelna nadzieje ze jednak bedzie ok) to i tak mam jeszcze 6 mrozaczkow:-) Bol brzuszka ustal wiec puki co czuje sie dobrze zobaczymy co bedzie dalej!

reklama
Do góry