katharina203
Fanka BB :)
No i oczywiscie zaczyna sie stres...juz sie boje na mysl o telefonie czy cos sie zaplodnilo...masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Az wcisnelas "nie mądre " jak mowie ze nieagatka będzie miała dziewczynkęNo i oczywiscie zaczyna sie stres...juz sie boje na mysl o telefonie czy cos sie zaplodnilo...masakra
Narazie sie tym nie przejmuje po urlopie zaczne robic wyniki. 1 ide do gina u mnie w szpitalu po skierowania bo o dziwo daje skierowania na badania wszystko co musze powtorzyc do ivf (nowy jest i jeszcze nikt go nie zjebal z gory) to trzeba korzystac. A jeszcze sie okazalo jak bylam na wizycie ze od sierpnia zaczyna wspolprace z Olsztynska Artemida narazie sie szkolil hehe no i wtedy sobie przypomnialam skad znam te twarz byl przy moim transferzeEhhh ale hormony to trzeba sprawdzić chyba ja mam skierowanie na jakieś badania ale nie wiem jakie wole nie wiedzieć
Ja też na badania pod koniec sierpnia idęNarazie sie tym nie przejmuje po urlopie zaczne robic wyniki. 1 ide do gina u mnie w szpitalu po skierowania bo o dziwo daje skierowania na badania wszystko co musze powtorzyc do ivf (nowy jest i jeszcze nikt go nie zjebal z gory) to trzeba korzystac. A jeszcze sie okazalo jak bylam na wizycie ze od sierpnia zaczyna wspolprace z Olsztynska Artemida narazie sie szkolil hehe no i wtedy sobie przypomnialam skad znam te twarz byl przy moim transferze
Zobaczymy na co uda mi sie go naciagnac
3 w ciągu roku;-)Mówią ze 3 stymulację do in vitro są bezpieczne dla zdrowia
Damy rade
Bo jak nie my to kto
Puf to ja 3 cia stymulacja od lutego3 w ciągu roku;-)
Tak teraz kochana musimy wyluzowac od 1 zaczynamy urlopy wiec trzeba odstresowac gloweJa też na badania pod koniec sierpnia idę
Dobrze będzie. A wiesz ile miałaś dojrzałych komórek? Mi Pobrali 10 z czego tylko 3 były dojrzałe i nadawały się do zapłodnienia. Lekarz się zdziwił ze tak mało było dojrzałych bo przy moich wynikach na wizycie przed punkcja powiedział ze powinno być trochę tych komórek do zapładniania a tu d..a. 3 nie osiągnęła stadium blastocysty wiec nie dopuszczam do siebie myśli ze teraz może się nie udać a to juz 3 pełna procedura. A nie wiecie czy są jakieś badania właśnie które udziela odpowiedzi na pytanie dlaczego tak mało komórek jest dojrzałych? Przy 1 podejściu, krótkim protokole, było aż 15 dojrzałych komórek ale zapładniali tylko 6.No i oczywiscie zaczyna sie stres...juz sie boje na mysl o telefonie czy cos sie zaplodnilo...masakra
Myślę że to zależy od lekarza prowadzącego. Jedna pani gin z kliniki powiedziała ze przed następna trzeba min 6 miesięcy odczekać a faceci mówia 3-4 w ciągu rokuPuf to ja 3 cia stymulacja od lutego
Myślę że zależy też od dawki hormonów i innych dopalaczy. .....
Raczej bym się upierala ze 3 wogóle .....
A i 1 może wprowadzić niezłe zamieszanie. .....