Tak pewnie zrobię,ale to dopiero 2go sierpniaPowiesz ze chcesz zwolnienie bo za bardzo sie denerwujesz w pracy za duzo stesu i wkrec ze zygasz i siedzisz caly czas w toalecie wiec co to za praca. A wszyscy zli do okola
Mi Ramel mowil ze jak sie uda to od razu da zwolnienie. Ja mam tez prace biurowa no ale jednak na oddziale gdzie pacjenci dostaja chemioterapie
reklama
butterfly1331
Moderator
Tak, drugie. Pod koniec tygodnia mam dzwonić do dr Grettki i się z nim umówić. Postanowiliśmy, że przyjdziemy za nim do innej kliniki tak, jak nam zaproponował. Mam na wszelki wypadek umówioną wizytę w Angeliusie, ale raczej zostajemy u swojego lekarza.Do kogo jesteś teraz umówiona? To będzie wasze 2 podejście?
misis188
Fanka BB :)
To daj znać gdzie on teraz będzie przyjmował.Tak, drugie. Pod koniec tygodnia mam dzwonić do dr Grettki i się z nim umówić. Postanowiliśmy, że przyjdziemy za nim do innej kliniki tak, jak nam zaproponował. Mam na wszelki wypadek umówioną wizytę w Angeliusie, ale raczej zostajemy u swojego lekarza.
Byłam dziś w drogerii i kusil mnie test ciążowy ale kupiłam w zamian dwa lakiery do paznokci
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
Powiesz ze chcesz zwolnienie bo za bardzo sie denerwujesz w pracy za duzo stesu i wkrec ze zygasz i siedzisz caly czas w toalecie wiec co to za praca. A wszyscy zli do okola
Mi Ramel mowil ze jak sie uda to od razu da zwolnienie. Ja mam tez prace biurowa no ale jednak na oddziale gdzie pacjenci dostaja chemioterapie
Ewunka
Mam już układ na środęByłam dziś w drogerii i kusil mnie test ciążowy ale kupiłam w zamian dwa lakiery do paznokci
Ewunka liczę na Twój uklad, bo chyba oszaleje zanim wyniki dostanęMam już układ na środę
Ewunka
Włącz sobie może muzykę relaksująca ja ostatnio reiki na spanie i śpię jak dziecko i wstaje z nową pozytywna energia .Ewunka liczę na Twój uklad, bo chyba oszaleje zanim wyniki dostanę
Ja jeszcze 4 dni o urlop od wszystkiego
reklama
jagodaaga
Marzen a ja mam przeczucie ze ta bet bedzie pozytywna zobaczysz ze tak bedzie))Byłam dziś w drogerii i kusil mnie test ciążowy ale kupiłam w zamian dwa lakiery do paznokci
Podziel się: