reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie było mnie kilka godzin, a tu takie newsy :) Dziewczyny, gratuluję! Super wyniki. Jak tak dalej pójdzie, to zostanie nas tu garstka, bo wszystkie się przeniosą do ciężarówek ;)

Kilosierra, wiem co czujesz :( Nic Cię teraz nie pocieszy, ale Twoje mrozaczki, to bardzo duży pozytyw, masz po co wracać i wśród nich na pewno jest Twoje maleństwo! :*

Gosiu, jak się czujesz? Te kiełki na pewno są lepsze dla Twojej wątroby niż tabletki. Do września wszystko się ustabilizuje, zobaczysz :)

Ewunka, a co u Ciebie? Jak Ty się czujesz po weekendzie i tych niespodzianka, które Cię spotkały? Bo albo nic nie pisałaś, albo coś przegapiłam :(

Misiakiii ja miałam taki lekko brązowy śluz po lutinusie około 6-7 dpt,ale to szybko przeszło. Plecy tez mnie momentami bolały tak w dole.

Myślałam że nadrobie ale raczej jest to nie możliwe.. [emoji6] miałam gości w weekend i nie miałam ani chwili żeby wejść :(
Zdążyłam tylko odczytać o gosia321 i misis188 gratulacje dziewczyny! :*
kilosierra przykro mi :(
Ja czuje ze jutro będzie @ :/

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie było mnie kilka godzin, a tu takie newsy :) Dziewczyny, gratuluję! Super wyniki. Jak tak dalej pójdzie, to zostanie nas tu garstka, bo wszystkie się przeniosą do ciężarówek ;)

Kilosierra, wiem co czujesz :( Nic Cię teraz nie pocieszy, ale Twoje mrozaczki, to bardzo duży pozytyw, masz po co wracać i wśród nich na pewno jest Twoje maleństwo! :*

Gosiu, jak się czujesz? Te kiełki na pewno są lepsze dla Twojej wątroby niż tabletki. Do września wszystko się ustabilizuje, zobaczysz :)
Po dzisiejszej zmniejszonej dawce eutyroxu juz chociaz nie mam kolatania serca to byla masakra :) myslalam ze na zawal zejde:szok: tak walilo. Ale jeszcze mnie nosi wlasnie skobczylam sprzatac mieszkanie o dziwo w 2 h zrobilam tyle co normalnie w 4 masakra normalnie. Jeszcze troche czasu minie zanim sie wszystko ustabilizuje. No i oczyeiscie dalej nie moge zasnac do 2 pewnie posiedze :)
Tak zdecydowanie mniej szkodliwe beda kielki zamowilam caly arsenal :) moglabym co prawda kupic elevit pregna cos tam jedyne leki dla kobiet planujacych i w ciazy bez jodu. Ale jednak wole naturalne witaminy a nie chcem przesadzic bo przewitaminizowanie organizmu tez nie jest zdrowe :)

Myślałam że nadrobie ale raczej jest to nie możliwe.. [emoji6] miałam gości w weekend i nie miałam ani chwili żeby wejść :(
Zdążyłam tylko odczytać o gosia321 i misis188 gratulacje dziewczyny! :*
kilosierra przykro mi :(
Ja czuje ze jutro będzie @ :/

Kochana ale ja jeszcze jestem przed stymulacja :) naeazie na wakacjach po nieudanym transferze. Ale rozumiem tez czasami gubie sie jak nadrabiam :) ale jesli to ma byc prorocze pogratulowanie na przyszlosc to sie ciesze :)

:o 9 pęcherzyków dominujących .?
Mi przy 5 dominujących przerwali stymulację do inseminacji :errr:
W sumie to mi nie powiedział ile jest dominujących..:/ powiedział tylko że pociąg ruszył i wyliczył ile jest.. dostałam ovitrelle ale nic nie pękło [emoji22]
Nie wiem co może być przyczyną tych nie pekajacymi pęcherzyków [emoji20]
:o 9 pęcherzyków dominujących .?
Mi przy 5 dominujących przerwali stymulację do inseminacji :errr:

reklama
Kochana ale ja jeszcze jestem przed stymulacja :) naeazie na wakacjach po nieudanym transferze. Ale rozumiem tez czasami gubie sie jak nadrabiam :) ale jesli to ma byc prorocze pogratulowanie na przyszlosc to sie ciesze :)
To musiałam coś źle doczytac [emoji6]
Ale czuje ze to dobra pomyłka [emoji9]

Do góry