reklama
gosia321
Fanka BB :)
Wracajac do moich wynikow z tarczycy spadek tsh mogl spowodowac tez jod ktory jest w femibionie
a ktorego nie mozna przyjmowac przy hashimoto. Wiec zostaje na witaminach z kielkow owocow i warzyw i mam nadzieje ze do wrzesnia unormuje tarczyce 

Domitrzeve przypomnij kto robil ci teansfer i mial taka szczesliwa reke.
Beta wysoka moze faktycznie beda blizniaki to nic ze mialas podana 1 blastke ona mogla sie podzielic![]()
Gosiu ja jestem
zdrzemnelam się kwadrans i od razu lepiej. Te leki mnie chyba usypiaja
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie
ja jutro rano progesteron idę zrobić, ostatnio po transferze mi nie kazali.
jagodaaga
Fanka BB :)
I jak tam? Przeszlo? ....nie wiem co ci powiedziec o tej sytuacji, obserwuj ale nie zamartwiaj sieDziewczyny mam pytanie... Zaczął mnie bolec
Brzuch, mam plamienia takie bardzo małe..tzn jak wkładam lutinus to jest troszkę pomieszany biały z lekko brązowym jasnym.. I zaczęły mnie bolec plecy:/ miał ktoś takie objawy ?
butterfly1331
Moderator
Misis, co tam w naszej klinice słychać? Kto będzie Ci robił punkcję? Środa była dniem dyżuru dr Grettki. Ciekawe, kto go zastępuje. PowodzeniaA w klinice na razie okZobaczymy jakie b
misis188 punkcja środa godzinia 8:20![]()
W klinice myslę że ok. Miałam 2 wizyty u dr Mańki więc jestem zadowolona. Zobaczymy ile jutro będzie komórek i jak przebiegnie zapłodnienie. A Ty transfer będziesz też tam mieć czy nasz wcześniejszy wspólny doktor w nowej klinice Ci będzie robił?[/QUOTE]
Nie wiem jeszcze gdzie. On mi powiedział, że jeszcze nie jest przesadzone czy odejdzie, bo może się dogadają. Mam do niego dzwonić w przyszłym tygodniu.
Dr Juraszka nie znam, więc nic Ci o nim nie powiem. Mi punkcję robił dr Mańka, a transfer dr Grettka.
Powodzenia jutro!
reklama
Podziel się: