reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej Dziewczynki :* dziekuje za wszystkie gratulacje :)
Ewunka,chlopcy spia w lozeczku, w dzien w salonie na kanapie albo u siebie,pod warunkiem ze w ogole spia...karmieni sa i cycem i mm,bo tracili na wadze.
W dzien ktorys juz dzien nie spia,ja nic innego nie robie tylko ich karmie,szanowna tesciowa juz nauczyla ich brania od razu na rece wiec pomalu mam przesrane:(
Jedno dziecko,to jedno ale przy dwojce to troche problematyczne. Coz...w kazdym razie zyjemy wszyscy ;) wariuje chwilami ale potem ktorys z nich sie usmiechnie tak ze az wyszczerzy dziaselka i jest super <3
O Was caly czas pamietam alemoi terrorysci nie pozwalaja mi ostatnio na biezace Was sledzenie:( w kazdym razie trzymamy mocno kciuki za Was. Niby dlaczego macie miec lepiej ode mnie :p
Super kochana nikt nie powiedzial ze bedzie latwo :) wspaniake ze dzieciaczki sie zdrowo rozwijaja. Najgorsze sa pierwsze 3 lata pozniej dziecki sie w miare soba zajmie przy zabawie :) takze troche czasu jeszczeasz na brak odpoczynku i czytania nas :)
Tesciowej zwroc uwage ze ona nie bedzie z nimi 24 h na dobe a ty poza dbaniem o dzieci mysisz miec czas ba zadbanie o jej synka :)
Trzymaj trzymaj kciuki my tez chcemy miec tak jak ty a pozniej to ewentualnie bedziemy narzekac :)

Wiesz jak z prawem ........ ustawa . Zawsze jest jakaś dziura .
Mnie natomiast zastanawia skoro lekarz po 1 nieudanej próbie mówi ze jest zwolennikiem wspomagaczy typu zadrapanie czy nacięcie . To czemu nie robi tych dodatków sam z siebie za 1 razem bodź czemu ich chociaż nie zaproponuje o_Oo_O
Bo nie mial by kasy za kolejne podejscie :p

przeraziło go słowo MECHANICZNE naczytał sie w internecie ze to bardzi kiepsko ze tylko inseminacja lub in vitro.... i ze ma tylko 5% plemikow o szybkim ruchu postepowym a az 94% nieruchome....
wizyta u lekarza przednami dopiero...
Ja polecam wizytę u androloga,który wszystko wyjaśni i podpowie czy są szanse na naturalne zajście,czy jest sens inseminacji czy od razu IVF. Nie ma co się stresować na zapas :) Mój Małż miał słabe wyniki nasienia, nawet embriolog to podkreślał czy transferze. Później dodał,że plemniki to jedno,ale jak komórki są ładne to oni tam sobie poradzą,żeby je jakoś zapłodnić ;)

reklama
Powiedzcie proszę o co chodzi z tym nacinaniem? Nie słyszałam jeszcze o tym.
Ha bo u nas nikt nie mowi ze sa jakies dodatki do misci a jest ich duzo
Pisanka jest specjalistka w te klocki ja teraz zapomnialam nazw.
Gadalam juz z dr D powiedzial ze embriolog decyduje jak uwaza ze jest taka koniecznosc. Czyli ja bede naciskac embriologa zeby zrobil wszystko co moze

Do góry