reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Oj nie, nie patrzę [emoji6] tylko sama sie zastanawiam jakie wskazania medyczne mogą byc do zapładniania większej ilości [emoji4] szkoda bo patrząc na statystyki (nawet na moje) to powinny byc zapładniane wszystkie. Ja mimo 13 dobrych jajec, które poszły do zapłodnienia tylko 6 podjęło współpracę i sie zapłodniło, a z tego mieliśmy tylko 1 blastke. Teoretyzując gdyby przy pierwszym czy drugim podejściu zapłodnione zostały wszystkie i efekt końcowy byłby taki sam jak w tej trzeciej procedurze to ktoś inny mógłby skorzystać z mojej stymulacji i miejsca bo byłam w rządówce. Ktoś inny miałby szanse [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz jak z prawem ........ ustawa . Zawsze jest jakaś dziura .
Mnie natomiast zastanawia skoro lekarz po 1 nieudanej próbie mówi ze jest zwolennikiem wspomagaczy typu zadrapanie czy nacięcie . To czemu nie robi tych dodatków sam z siebie za 1 razem bodź czemu ich chociaż nie zaproponuje o_Oo_O

reklama
Marvelon to ogolnie chyba najgorsze antyki jakie istnieja na rynku nie dosc ze boli brzych glowa chce sie spac to jeszcze okres opozniaja. Ja juz drze na sama mysl ze od sierpnia bede musiala je brac juz wole zastrzyki do stymulacji :)
Nigdy nie sądziłam, że to powiem, ale też wolę zastrzyki w tej sytuacji. Pierwszy raz, gdy brałam marvelon, to tylko bolała mnie głowa, a teraz jest jakiś koszmar. Te same tabletki, ten sam organizm, tylko 3 miesiące później i reakcja zupełnie inna. Mam nadzieję, że ten ból minie, bo nie zniosę tego przez 3 tygodnie :(

Wiesz jak z prawem ........ ustawa . Zawsze jest jakaś dziura .
Mnie natomiast zastanawia skoro lekarz po 1 nieudanej próbie mówi ze jest zwolennikiem wspomagaczy typu zadrapanie czy nacięcie . To czemu nie robi tych dodatków sam z siebie za 1 razem bodź czemu ich chociaż nie zaproponuje o_Oo_O

Bo ta pierwsza procedura to raczej taka testowa, ale fakt jeśli lekarz jest zwolennikiem jakiś wspomagaczy to od razu powinien powiedzieć i zaproponować... Ale nacięcie to chyba embriolog decyduje?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry