Ewunka
Fanka BB :)
Cały dzień ta piosenka za mną chodziłaEwunka jestes niemożliwa !!!!! Buziak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cały dzień ta piosenka za mną chodziłaEwunka jestes niemożliwa !!!!! Buziak
Aaaa i dobrze ja w sumie w domu nie wysiedzeDokładnie żyć normalnie niech organizm wie ze masz siłę do przyjęcia kropkow . Od lezenia to najwyżej odlezyny będą
Ja tez ja wlasnie nucę..))Cały dzień ta piosenka za mną chodziła
Dokładnie żyć normalnie niech organizm wie ze masz siłę do przyjęcia kropkow . Od lezenia to najwyżej odlezyny będą
Dlatego trzeba iść do zaufanego. Moja Pani ma milion dyplomów, kursów, lata spędziła w zagranicznych ośrodkach nauki akupunkturyJa się boję akupunktury nie ze igieł tylko ze niedoświadczony ktoś zrobi mi krzywdę a na każdym rogu jest szyld. .....
Nie ufam im
Igieł się nie boję . Boje się ze mi coś popsuje zamiast naprawićDlatego trzeba iść do zaufanego. Moja Pani ma milion dyplomów, kursów, lata spędziła w zagranicznych ośrodkach nauki akupunktury
A co najważniejsze, z polecenia i drzwi się u niej nie zamykają i tel urywa
ale masz rację, trzeba uważać na oszustów i pseudo specjalistów
Ja też się boje igieł, dlatego nie patrzę a i niewiele czuć jak wbija
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Czytałam gdzieś artykuł, że według WHO akupunktura stosuje się m.in. jako leczenie uzupełniające enodmetriozyIgieł się nie boję . Boje się ze mi coś popsuje zamiast naprawić
To tak zrob po 10 dniach juz powinna bycNiestety nie Pani w repecji wspomniała tylko cos, ze raczej po 12 dniach od transferu