reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
2016-07-12 21.17.06.jpg
Marzeń ja już czekam z Tobą :D

Załączniki

• 2016-07-12 21.17.06.jpg
    2016-07-12 21.17.06.jpg
    182,1 KB · Wyświetleń: 361
Ja się boję akupunktury nie ze igieł tylko ze niedoświadczony ktoś zrobi mi krzywdę a na każdym rogu jest szyld. .....
Nie ufam im
Dlatego trzeba iść do zaufanego. Moja Pani ma milion dyplomów, kursów, lata spędziła w zagranicznych ośrodkach nauki akupunktury :)
A co najważniejsze, z polecenia i drzwi się u niej nie zamykają i tel urywa :)
ale masz rację, trzeba uważać na oszustów i pseudo specjalistów :)
Ja też się boje igieł, dlatego nie patrzę ;) a i niewiele czuć jak wbija :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Misiia i zostań z nami;))
Betę najlepiej zrób po 12 dniach a później po 2 powtórz wcześniej może nie wyjść i niepotrzebnie się zalamiesz.

Marzen kciuki za Ciebie&&
Katharina białko możesz pić w każdej postaci maślanki jogurtu naturalnego kefiru;))

Uciekam spać dobrej nocki.
Owocnych wizyt jutro kochane;))&&

Dlatego trzeba iść do zaufanego. Moja Pani ma milion dyplomów, kursów, lata spędziła w zagranicznych ośrodkach nauki akupunktury :)
A co najważniejsze, z polecenia i drzwi się u niej nie zamykają i tel urywa :)
ale masz rację, trzeba uważać na oszustów i pseudo specjalistów :)
Ja też się boje igieł, dlatego nie patrzę ;) a i niewiele czuć jak wbija :)

Igieł się nie boję . Boje się ze mi coś popsuje zamiast naprawić :szok:

Igieł się nie boję . Boje się ze mi coś popsuje zamiast naprawić :szok:
Czytałam gdzieś artykuł, że według WHO akupunktura stosuje się m.in. jako leczenie uzupełniające enodmetriozy :)
Najważniejsze żeby być gotowym na takie leczenie. Jeśli nie czujesz z tym chemii to nie ma co podchodzić do tematu :)

reklama
Do góry