reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja też dzisiaj czekam na tel :) I stwierdziłam,że jednak idę do pracy.Szybciej mi to minie, zwłaszcza że mam trochę rzeczy do ogarnięcia. Pobrzusze lekko pobolewa,ale da się przeżyć :)

Dzien dobry, zgadza sie dzis ten tel... Przepraszam, ze nie przypomnialam, ale az boje sie o tym myslec.
A do pracy ja tez ide. Niech juz dzwonia...
Milego dnia babeczki [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry, zgadza sie dzis ten tel... Przepraszam, ze nie przypomnialam, ale az boje sie o tym myslec.
A do pracy ja tez ide. Niech juz dzwonia...
Milego dnia babeczki [emoji4]

Ok 13 -14 . Do tego czasu w pracy zrobisz tyle co zazwyczaj w 3 dni .....na zegarku będzie wciąż ta sama godzina. .......:)

Ty to umiesz czlowieka pocieszyc [emoji12]
Ja mam dosc absorbujaca prace wiec przy odrobinie szczescia jakos ten czas zleci.
Zapomnialam wczoraj dodac, ze poki co dostalam 600mg progesteronu codziennie do transferu, zeby przygotowac "teren" [emoji16]
Ok spadam do roboty...

Ja mam dosc absorbujaca prace wiec przy odrobinie szczescia jakos ten czas zleci.
Zapomnialam wczoraj dodac, ze poki co dostalam 600mg progesteronu codziennie do transferu, zeby przygotowac "teren" [emoji16]
Ok spadam do roboty...

Damy jakoś radę :) Ja póki co faszeruję się Lutinusem 3x1, Diostinexem i Clexane. No i Unidox przez 3 dni jeszcze.

reklama
Hej dziewczyny :)
milego dnia :*
Powodzenia dziś i samych dobrych wieści :)
Ok spadam do roboty...

Staram się jak mogę .....
Łatwiej jest jak się trochę wie ;)no co trzeba być przygotowanym :)
To samo tu dają progesteron 3×1 200 mg i nic poza tym. ....
Czekam z Tobą jesteś podobnym przypadkiem .......

Do góry