reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A czy ja powiedziałam 1 2l ? Ja jak mam ochotę to pije szklankę raz na kilka dni. Zresztą gdyby tak patrzeć co jest niezdrowe w ciąży to trzeba by było lodówki nie otwierać i jeść tylko to co się samemu wychoduje

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie Ciebie miałam na myśli . Moja bratowa tyle pije. Jest w 6 miesiącu. Niech każdy robi, co chce i je, co chce.

reklama
czym byłaś stymulowana? i jak rosły pęcherzyki??

Miałam gonal i menopur, krótki protokół. Zareagowałam dobrze. W 11 dniu od pierwszego gonalu miałam punkcję, pobrali mi 11 jajeczek z czego 7 się zapłodniiło. W 5 dobie podali mi 1, a reszta czeka w zamrażarce. Sama byłam w szoku, że tak łatwo poszło.
Byłam pod opieką dr R, ale kontrole stymulacji miałam u swojej dr u siebie w mieście.

Miałam gonal i menopur, krótki protokół. Zareagowałam dobrze. W 11 dniu od pierwszego gonalu miałam punkcję, pobrali mi 11 jajeczek z czego 7 się zapłodniiło. W 5 dobie podali mi 1, a reszta czeka w zamrażarce. Sama byłam w szoku, że tak łatwo poszło.
Byłam pod opieką dr R, ale kontrole stymulacji miałam u swojej dr u siebie w mieście.
Super :) ja czekam z niecierpliwością na jutrzejsze badanie, w piatek były 3 pęcherzyki po 10mm dwa i 9mm jeden ( w 4 dniu stym )....mam nadzieję, że jutro będzie ich więcej

Mimo weekendu u nas ciagle cos sie dzieje dzis trzymamy kciuki za punkcje :)

Wakacje w koncu sa wakacje !! :D
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Lipiec bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz czerwiec :) ;)

Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi

Do zbycia marvelon 17 szt jesli ktos potrzebuje marzen88 z checia sie pozbedzie :)

3:nieagatka - punkcja
3:eve87-punkcja

4: ewa651 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
4:BeataWarszawa- betowanie 1
4:mokate66- criotransfer
5: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6:BeataWarszawa- betowanie 2
6:Truskawka89 - wizyta pęcherzykowa
7: MartiniM - wizyta u gin proeadzacego ciążę
7: mavi - wizyta u gin prowadzacego ciążę
7:kamka75 - betowanie 1
8:Hess - usg w trakcie ciąży
8: MartiniM- usg połówkowe
8:marzen88 - wizyta w trakcie stymulacji
10: husann - wizyta przed transferem
11:katharina203 - wizyta w klinice poczatek stymulacji
12:malina_29- wizyta pęcherzykowa
14: koralik83 - wizyta kontrolna w klinice
14: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14:butterfly1331-wizyta w klinice przed stymulacja
14:KasiaAnna - wizyta u gin prowadzącego ciążę
15:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
22:anika11 -wizyta u gin prowadzącego ciążę
26:ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27:Nikaaa - na świecie pojawia się ukochany synuś
Sierpień
8: pisanka89- kontrola u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Wrzesień
Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :) ;):D
♡♡♡♡♡[/QUOTE]

dr B.....jejka, ja chyba niecierpliwa jestem, może za bardzo sie nakręcam...a powiedz mi, jak zniosłaś punkcję? jest się czego bać?
Nie taki diabeł straszny :-) Największym stresem dla mnie było czekanie na wieści o zarobkach. Bardzo boję się lekarzy, szpitali, zastrzyków etc. A punkcja jakoś poszła. Ja sobie wyznaczalam kolejne etapy do przejścia, u mnie się to sprawdziło.
Powodzenia :)

reklama
Do góry