reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

...2 ciąże pozamaciczne z krwotokami wewnętrznymi, usuwane operacyjnie, przy drugiej usuniety jajowód.... jeden jajowód drożny, ale niestety naturalnie nie udaje się....istnieje prawdopodobieństwo, że niestety po 2 otwarciach brzucha są zrosty na tyle duże, że utrudniają przejście ...w końcu zdecydowaliśmy się na in vitro....strasznie to przeżywam, włąsciwie decyzja została podjęta w ciągu kilku dni, newet nie miałam okazji jakoś się do tego wszystkiego nastawić i zdobyć więcej informacji ....dlatego szukam odpowiedzi u was:)...a chociaż spostrzeżeń i wskazówek..

Witaj [emoji4] ja jestem po leczeniu w Gamecie w Rzgowie. Miałam podobny problem: 4 ciąże pozamaciczne, usunięty jeden jajowód i drugi niedrożny. U mnie zatrybiło za pierwszym razem, jestem w 15 tygodniu ciąży.

reklama
Witaj [emoji4] ja jestem po leczeniu w Gamecie w Rzgowie. Miałam podobny problem: 4 ciąże pozamaciczne, usunięty jeden jajowód i drugi niedrożny. U mnie zatrybiło za pierwszym razem, jestem w 15 tygodniu ciąży.
Kasiu! gratuluj ę! jejku, dodałaś mi otuchy :) u którego lekarza si ę leczyłaś? jeśli moge zapytać?

...mnie lekarz też zalecił vit D3 dawka 250....biorę już od listopada cały czas, od kiedy tylko zaczęłam stymulację CLO, początkowo przez cały okres zimy dawka 500 i oprócz tego oczywiście kwas foliowy...o Q10 nie wiedziałam, ale zaopatrzę się w niego, nie zaszkodzi :)
Ja tez dopiero teraz zaczelam brac koenzym
Nam lekarz nic nie zalecil bo nie wierzy w suplementy. Ale na wlasna reke m bral androwit i l-karnityne plus do tego orzechy brazylijskie i plemniki sie poprawily. Wiec teraz tez bierzemy na wlasna reke :)
Ja dodatkowo femibion natal 1 wit c 1000 wit e wit b complex d 1000 ale teraz przejde na mniejsze bo w femibionie sa. A m poprzedni zestaw plus wit e c b d 1000 koenzym cynk kwas foliowy. Jemy duzo nabislu a fuj bo ja z nabialu to ser zolty tylko preferuje :) jaja na potege plus kielki rozne rozniste zeby dodatkowe maturalne witaminy byly

Ja tez dopiero teraz zaczelam brac koenzym
Nam lekarz nic nie zalecil bo nie wierzy w suplementy. Ale na wlasna reke m bral androwit i l-karnityne plus do tego orzechy brazylijskie i plemniki sie poprawily. Wiec teraz tez bierzemy na wlasna reke :)
Ja dodatkowo femibion natal 1 wit c 1000 wit e wit b complex d 1000 ale teraz przejde na mniejsze bo w femibionie sa. A m poprzedni zestaw plus wit e c b d 1000 koenzym cynk kwas foliowy. Jemy duzo nabislu a fuj bo ja z nabialu to ser zolty tylko preferuje :) jaja na potege plus kielki rozne rozniste zeby dodatkowe maturalne witaminy byly
heh...:) przy takich dawkach musi sie udać :)!! ja tam wierze w suplementy bio juz ne raz mi pomogły w rtożnych dolegliwościach, gdzie lekarze nie potrafili trafić z lekiem....u mnie więc zioła są na pierwszym miejscu :)

Mimo weekendu u nas ciagle cos sie dzieje dzis trzymamy kciuki za punkcje :)

Wakacje w koncu sa wakacje :)
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Lipiec bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz czerwiec :) ;)

Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi

Do zbycia marvelon 17 szt ktos zainteresowany ?? :) marzen88 z checia sie pozbedzie :)

3:nieagatka - punkcja
3:eve87-punkcja

4: ewa651 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
4:BeataWarszawa- betowanie 1
4:mokate66- criotransfer
5: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6:BeataWarszawa- betowanie 2
6:Truskawka89 - wizyta pęcherzykowa
7: MartiniM - wizyta u gin proeadzacego ciążę
7: mavi - wizyta u gin prowadzacego ciążę
7:kamka75 - betowanie 1
8:Hess - usg w trakcie ciąży