reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej.. u mnie estradiol 150 i duzo pecherzyków.. ponad 8, 15-16mm.. czyli powtórka z niskiego estradiolu i nieprawidłowych pęcherzyków. stymulacja przerwana, dostałam lutkę na wywołanie. chyba musze odpocząć..

Hej dziewczyny
Ja juz krew oddana, strasznie sie boje, ze beta spadła lub nie urosła :( nawet sniadania nie moglam rano zjesc
Lile przykro mi kochana :( nie wiem co Ci powiedziec, moze inna klinika? inny lekarz?
Ewelin bedzie dobrze :* tez sie przed kazda wizytą zawsze denerwowałam, tego nie da sie uniknąc. Jesli teraz sie uda to pewnie bede sie denerwowac 2 razy bardziej

Dobrych wiadomości dzisiaj :)
Wczoraj wieczorem wzięłam 4 dawkę puregonu i pół nocy nie spałam tak mnie brzuch bolał :( Od rana dzwonię do profesorka, ale nie odbiera. Podgląd dopiero w środę. Boję się hipeki. Teraz już jest lepiej, ale nie wiem co będzie po następnej dawce :confused:

Ewunka, ale oni sami nie wiedzą co jest nie tak i jak do tego podejść :(
Jak oni nie wiedzą to ja tym bardziej. .
Do inseminacji byłaś przygotowywana. ?
Może następny krok to in vitro większe dawki i uszami Ci wyjdą piękne zdrowe owocyty. ? Nie wiem ...... musisz przemyśleć za i przeciw i wybrać jakiś wariant co dalej jak leczyć

reklama
Do góry