reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ewunka a myslalam, ze tak z pomidorem to sie tylko tu u nas je [emoji16] uwielbiaaaam :) ja bym tam jamona dodala [emoji16][emoji16]
Ale mi Beata smaka zrobilas. Ide robic jajecznice [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Smacznego ;)
Ja jestem straszna jajcara[emoji14]mogła bym jeść całymi paletami[emoji14]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewunka byłam.w.hiszpanii w czerwcu w lipcu i w sierpniu nad wodą jest dużo lepiej i chlodniej bo jest sucho. tutaj nie jest cieplo czy gorąco tylkp jest duszno i parno i nie ma czym oddychac a lato kocham
Pierozku tylko weź pod uwagę zanim będziesz chciała mieszkać w Hiszpanii ze na plaży leży się w wakacje no i w weekendy jak się może ja mam 400 km do morza. A na tygodniu nadal jest 40 st i trzeba iść do pracy ( w moim przypadku fizycznej ) i z dupy się leje. .....

Tak jak obiecałem tak robię, chociaż bardzo nie chce tego pisać....Beta <1,2 !! :(

Kolejna próba kolejna nie udana. Nie wiem jak wspierać Żonę, bo sam nie wytrzymuje emocjonalnie ! Nie wiemy co robić :(

Czemu to musi byc takie niesprawiedliwe !!??!!
Strasznie mi przykro :(
Musi być Wam teraz bardzo ciężko, ale tak się wspierając można nawet góry przenosić. Mam nadzieje,ze się nie poddać.
Trzymam za Was mocno kciuki!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wyszłam na taras tylko i słońce zniknęło :p wybraliśmy sie wiec na lody takie galkowe w małym punkcie własnej roboty, właśnie czekam w aucie na m.

Pierozku tylko weź pod uwagę zanim będziesz chciała mieszkać w Hiszpanii ze na plaży leży się w wakacje no i w weekendy jak się może ja mam 400 km do morza. A na tygodniu nadal jest 40 st i trzeba iść do pracy ( w moim przypadku fizycznej ) i z dupy się leje. .....
Prędzej m chce do.uk nad.morze bo tam robotę bd miał a w Hiszpanii ani języka nie ma a i Hiszpanie na jego budowę przyjeżdżają więc raczej pracy tam nie znajdzie w swojej profesji. M powiedział że jak dzieci skończą minimum pół roku to jedziemy do uk cała piątka...A w.hiszpanii marzy mi się kupno małej działki na jakimś zadupiu i kupno przyczepy kempingowej albo małego domku pokój łazienka i kuchnia żeby całe lato można przesiedziec nad morzem :) ale to takie marzenia ;)

20160626_124520.jpg

Witaminizuje sie :)witaminka d

Załączniki

• 20160626_124520.jpg
    20160626_124520.jpg
    634,4 KB · Wyświetleń: 443
reklama
Do góry