reklama
Na dzień dzisiejszy mam wszystkiego dosyć, czuje ogromną złość, nie będę na razie myśleć o nastęnym podejściu, muszę odpocząć. Nie dość, że los mi zabrał mojego kochanego synka to jeszcze teraz nie mogę mieć dzieci, ile można w życiu znieść?!
Dziękuję za wasze wsparcie i kciuki.
Dziękuję za wasze wsparcie i kciuki.
witajcie dziewczyny, nie jestem z Waszego wątku, podczytuje Was tylko i nie myśle na razie o takim podejściu do planowania rodziny ale kto wie.... w każdym bądź razie nie mogła zareagować na taka kupę szczęścia i musze Wam serdecznie pogratulować, dwie cudowne wiadomości po takiej ciężkiej walce, coś pieknego. Gratuluje wytrwałości i siły.
Danii chyba tak już jest że każdy musi wycierpieć swoje więc głowa do góry, bedziesz następna z dobrymi wiadomościami ważne żeby tylko się nie załamywać.
trzymajcie się :-)
Danii chyba tak już jest że każdy musi wycierpieć swoje więc głowa do góry, bedziesz następna z dobrymi wiadomościami ważne żeby tylko się nie załamywać.
trzymajcie się :-)
Jo.M.
Fanka BB :)
Jo. M. to prawda, warto wierzyc!
Myśa- dzieki sliczne
Danii kochana, nie moge powiedziec ze wiem co czujesz, ale chcialabym na prawde pomoc. Teraz tak myslisz ze nie chcesz, troche dojdziesz do siebie, odpoczniesz, znow zawalczysz. Na pewno. 3maj sie Rybko!
Myśa- dzieki sliczne
Danii kochana, nie moge powiedziec ze wiem co czujesz, ale chcialabym na prawde pomoc. Teraz tak myslisz ze nie chcesz, troche dojdziesz do siebie, odpoczniesz, znow zawalczysz. Na pewno. 3maj sie Rybko!
anioleczek12341
Magdusia 31
Hej dziewczyny
Czekałam na dobre wieści i się nie zawiodłam:-)
Bety , Aisha wielkie wielkie GRATULACJE!Strasznie fajnie, że Wam się udało:-)
Danii kochana tak bardzo wierzyłam,że Ci się uda, ale ten okropny los chciał inaczej-bardzo mi przykro:-(-nie poddawaj się, bo w końcu musi się udać
Czarnykot super wiadomość-niech dzidzia zdrowo się chowa
Ja mam jutro wizytkę po 7 dniach właściwej stymulacji i zobaczymy co z pęcherzykami
Czekałam na dobre wieści i się nie zawiodłam:-)
Bety , Aisha wielkie wielkie GRATULACJE!Strasznie fajnie, że Wam się udało:-)
Danii kochana tak bardzo wierzyłam,że Ci się uda, ale ten okropny los chciał inaczej-bardzo mi przykro:-(-nie poddawaj się, bo w końcu musi się udać
Czarnykot super wiadomość-niech dzidzia zdrowo się chowa
Ja mam jutro wizytkę po 7 dniach właściwej stymulacji i zobaczymy co z pęcherzykami
M
mistle
Gość
Witajcie dziewczyny, nie bylo mnie trochę, a tu widze ze działo się dużo.
Przede wszystkim Danii, przykro mi. To naprawdę trudne doświadczenia, ale czytając to forum widzę jaką dziewczyny macie siłę i że warto walczyć. Trzymam za Ciebie kciuki.
Juditka jesli już przeczytałaś Jak ona to robi, to teraz możesz szykować się na własną żaglerkę :-) Gratuluje :-)
Bety72 , Aisha_23 - gratuluję dziewczyny.
My za tydzień zaczynamy od biopsji jąder i zobaczymy co z tego wyjdzie. Poki co mój organizm wariuje. Dietetyczna mówiłam ze dziewczyny z PCO maja problem z utrzymaniem ciazy z uwagi na zaburzenia hormonalne i zle odzywianie. No wiec od poltora miesiaca zdalam sie calkowicie na nia odnosnie mojego jedzenia. Efekt jest taki ze ciagle tyje, trace mase miesniowa a przybywa tluszczu.... Czuje sie tak rozregulowana ze zaczelam sie zastanawiac czy IVF w styczniu to dobry pomysl.... Moze za wczesnie....
Przede wszystkim Danii, przykro mi. To naprawdę trudne doświadczenia, ale czytając to forum widzę jaką dziewczyny macie siłę i że warto walczyć. Trzymam za Ciebie kciuki.
Juditka jesli już przeczytałaś Jak ona to robi, to teraz możesz szykować się na własną żaglerkę :-) Gratuluje :-)
Bety72 , Aisha_23 - gratuluję dziewczyny.
My za tydzień zaczynamy od biopsji jąder i zobaczymy co z tego wyjdzie. Poki co mój organizm wariuje. Dietetyczna mówiłam ze dziewczyny z PCO maja problem z utrzymaniem ciazy z uwagi na zaburzenia hormonalne i zle odzywianie. No wiec od poltora miesiaca zdalam sie calkowicie na nia odnosnie mojego jedzenia. Efekt jest taki ze ciagle tyje, trace mase miesniowa a przybywa tluszczu.... Czuje sie tak rozregulowana ze zaczelam sie zastanawiac czy IVF w styczniu to dobry pomysl.... Moze za wczesnie....
reklama
Podziel się: