reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na dzień dzisiejszy mam wszystkiego dosyć, czuje ogromną złość, nie będę na razie myśleć o nastęnym podejściu, muszę odpocząć. Nie dość, że los mi zabrał mojego kochanego synka to jeszcze teraz nie mogę mieć dzieci, ile można w życiu znieść?!

Dziękuję za wasze wsparcie i kciuki.

witajcie dziewczyny, nie jestem z Waszego wątku, podczytuje Was tylko i nie myśle na razie o takim podejściu do planowania rodziny ale kto wie.... w każdym bądź razie nie mogła zareagować na taka kupę szczęścia i musze Wam serdecznie pogratulować, dwie cudowne wiadomości po takiej ciężkiej walce, coś pieknego. Gratuluje wytrwałości i siły.
Danii chyba tak już jest że każdy musi wycierpieć swoje więc głowa do góry, bedziesz następna z dobrymi wiadomościami ważne żeby tylko się nie załamywać.
trzymajcie się :-)

danii - kurcze kochana jak mi przykro. Kilka ciężkich dni przed Tobą , coś o tym wiem. Dasz radę to przejść i wszystko jeszcze będzie dobrze.

Bety72 , Aisha_23 Wam dziewczyny z całego serca gratuluję. Chyba jednak warto wierzyć w cuda. Buziaki

Ostatnia edycja:
Jo. M. to prawda, warto wierzyc!
Myśa- dzieki sliczne:)
Danii kochana, nie moge powiedziec ze wiem co czujesz, ale chcialabym na prawde pomoc. Teraz tak myslisz ze nie chcesz, troche dojdziesz do siebie, odpoczniesz, znow zawalczysz. Na pewno. 3maj sie Rybko!

Bety72 , Aisha_23 gratuluję z całego serduszka:) cieszę się razem z wami, ze wam się udało i żeczę dalszego powodzenia:*

danii każdy ma swój czas... widocznie twój jeszcze nie nadszedł. Badź cierpliwa i się nie poddawaj. Jesteśmy wszystkie z tobą:(

Która następna testuje??

Hej dziewczyny
Czekałam na dobre wieści i się nie zawiodłam:-)
Bety , Aisha wielkie wielkie GRATULACJE!Strasznie fajnie, że Wam się udało:-)

Danii kochana tak bardzo wierzyłam,że Ci się uda, ale ten okropny los chciał inaczej-bardzo mi przykro:-(-nie poddawaj się, bo w końcu musi się udać

Czarnykot super wiadomość-niech dzidzia zdrowo się chowa

Ja mam jutro wizytkę po 7 dniach właściwej stymulacji i zobaczymy co z pęcherzykami

Witajcie dziewczyny, nie bylo mnie trochę, a tu widze ze działo się dużo.
Przede wszystkim Danii, przykro mi. To naprawdę trudne doświadczenia, ale czytając to forum widzę jaką dziewczyny macie siłę i że warto walczyć. Trzymam za Ciebie kciuki.

Juditka jesli już przeczytałaś Jak ona to robi, to teraz możesz szykować się na własną żaglerkę :-) Gratuluje :-)

Bety72 , Aisha_23 - gratuluję dziewczyny.

My za tydzień zaczynamy od biopsji jąder i zobaczymy co z tego wyjdzie. Poki co mój organizm wariuje. Dietetyczna mówiłam ze dziewczyny z PCO maja problem z utrzymaniem ciazy z uwagi na zaburzenia hormonalne i zle odzywianie. No wiec od poltora miesiaca zdalam sie calkowicie na nia odnosnie mojego jedzenia. Efekt jest taki ze ciagle tyje, trace mase miesniowa a przybywa tluszczu.... Czuje sie tak rozregulowana ze zaczelam sie zastanawiac czy IVF w styczniu to dobry pomysl.... Moze za wczesnie....

reklama
Do góry