reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
anna - Super ,że już po transferze . Teraz będziemy z Tobą czekały na dobre wieści.

miliaa - Ja mam już kilka punkcji za sobą chyba 8 czy 9 . Nie ma się czego bać. O wiele gorsze jest czekanie na bete niż punkcja moim zdaniem. Więc odwagi ;-)

kosik - Buziaki w brzuch są jak najbardziej wskazane , im więcej tym lepiej:tak:

sakmi1 - Ja po punkcji brałam 1x fragmin w brzuch a od transferu w udo , euthyrox , encorton , witaminy femibion i luteine dopochwowo tylko że to były jakieś kulki trochę inny lek ale nazwę zapomniałam.
To chyba wszystko.

czarnykot - Super wieści bardzo Ci gratuluję synusia. To chyba będą Wasze najpiękniejsze Święta. Pozdrawiam

joweg - zapomniałam Ci wczoraj odpisać na temat migreny.
Ja też miałam je często. Byłam u lekarza zrobili mi wszelkie możliwe badania i nic dalej się męczyłam. Jak trafiłam do kliniki to zbadałam 1 raz prolaktynę . Była oczywiście powyżej normy. Jak dr dał mi leki na zbicie jej , to od tamtej pory mam tylko migreny w okolicy okresu.
Może warto to sprawdzić , jeżeli nie badałaś jeszcze poziomu prolaktyny.

Jo.M. kochana u jakiego lekarza sie robi takie cos ? bo ja powiedzialam ze mam silne bole glowy u domowego leakrza zapytal kiedy to mailam kiedys przed i po okresie a teraz to juz prawie czas, jeden dzien dobry 3 dni boli glowa ze mam dosc , juz wogole lekarz dziwnie sie na mnie patrzy i ecept niechce dawac :D dzieki za odpowiedz , a co tam u ciebie ?:) opowiadaj :)

joweg - Ja byłam u neurologa. Miałam najpierw robiony wywiad tzn miałam zaobserwować kiedy boli mnie głowa np. po okresie , przed okresem , jak za długo lub za krótko śpię . I pytali mnie czy palę papierosy. I ważne żeby unikać niektórych produktów np wina , czy orzechów jeżeli zaobserwuje się że boli po nich głowa. Potem wysłali mnie na rezonans magnetyczny i jeszcze jakieś badanie ultradźwiękami czy coś. I w zasadzie wszystko wyglądało ok , a lekarz powiedział że czasem jest taka natura. No i potem zbadałam tą prolaktynę oczywiście nie pod kątem migreny. Jak wyszła za wysoka to poszperałam w internecie i tam było napisane , że między innymi powoduje bóle migrenowe. Więc jak mi ją obniżyli to od razu zauważyłam że bóle mam coraz rzadziej.

A tak poza tym to jutro jadę do lekarza i dowiem się czy wszystko w porządku i kiedy będzie transfer.

Jo.M. kochana ja 3mam kciuki za ciebie, szybki transfer i szybka wysoka betka
Bety...spokojnie, bo tymi stresikami mozesz zaszkodzic maluszkowi...:-) na pewno bedzie wszystko dobrze! zycze wysokiej BETY!!!!!

Tez sie melduje, bylam jeszcze na zakupach po krwi, zeby sie zrelaksowac i niemyslec. Zaraz ide w kimono, polezec, odpoczac. Dam znac jak tylko bede cos wiedziec. buziaki!

reklama

sakmi1 Super że to już jutro, będziesz kilka dni przede mną.

Aisha_23 Nic bardziej nie odpręża jak zakupy. Trzymam kciuki

Do góry