reklama
Jo.M.
Fanka BB :)
anna - Super ,że już po transferze . Teraz będziemy z Tobą czekały na dobre wieści.
miliaa - Ja mam już kilka punkcji za sobą chyba 8 czy 9 . Nie ma się czego bać. O wiele gorsze jest czekanie na bete niż punkcja moim zdaniem. Więc odwagi ;-)
kosik - Buziaki w brzuch są jak najbardziej wskazane , im więcej tym lepiej
sakmi1 - Ja po punkcji brałam 1x fragmin w brzuch a od transferu w udo , euthyrox , encorton , witaminy femibion i luteine dopochwowo tylko że to były jakieś kulki trochę inny lek ale nazwę zapomniałam.
To chyba wszystko.
czarnykot - Super wieści bardzo Ci gratuluję synusia. To chyba będą Wasze najpiękniejsze Święta. Pozdrawiam
joweg - zapomniałam Ci wczoraj odpisać na temat migreny.
Ja też miałam je często. Byłam u lekarza zrobili mi wszelkie możliwe badania i nic dalej się męczyłam. Jak trafiłam do kliniki to zbadałam 1 raz prolaktynę . Była oczywiście powyżej normy. Jak dr dał mi leki na zbicie jej , to od tamtej pory mam tylko migreny w okolicy okresu.
Może warto to sprawdzić , jeżeli nie badałaś jeszcze poziomu prolaktyny.
miliaa - Ja mam już kilka punkcji za sobą chyba 8 czy 9 . Nie ma się czego bać. O wiele gorsze jest czekanie na bete niż punkcja moim zdaniem. Więc odwagi ;-)
kosik - Buziaki w brzuch są jak najbardziej wskazane , im więcej tym lepiej
sakmi1 - Ja po punkcji brałam 1x fragmin w brzuch a od transferu w udo , euthyrox , encorton , witaminy femibion i luteine dopochwowo tylko że to były jakieś kulki trochę inny lek ale nazwę zapomniałam.
To chyba wszystko.
czarnykot - Super wieści bardzo Ci gratuluję synusia. To chyba będą Wasze najpiękniejsze Święta. Pozdrawiam
joweg - zapomniałam Ci wczoraj odpisać na temat migreny.
Ja też miałam je często. Byłam u lekarza zrobili mi wszelkie możliwe badania i nic dalej się męczyłam. Jak trafiłam do kliniki to zbadałam 1 raz prolaktynę . Była oczywiście powyżej normy. Jak dr dał mi leki na zbicie jej , to od tamtej pory mam tylko migreny w okolicy okresu.
Może warto to sprawdzić , jeżeli nie badałaś jeszcze poziomu prolaktyny.
Jo.M. kochana u jakiego lekarza sie robi takie cos ? bo ja powiedzialam ze mam silne bole glowy u domowego leakrza zapytal kiedy to mailam kiedys przed i po okresie a teraz to juz prawie czas, jeden dzien dobry 3 dni boli glowa ze mam dosc , juz wogole lekarz dziwnie sie na mnie patrzy i ecept niechce dawac dzieki za odpowiedz , a co tam u ciebie ? opowiadaj
Jo.M.
joweg - Ja byłam u neurologa. Miałam najpierw robiony wywiad tzn miałam zaobserwować kiedy boli mnie głowa np. po okresie , przed okresem , jak za długo lub za krótko śpię . I pytali mnie czy palę papierosy. I ważne żeby unikać niektórych produktów np wina , czy orzechów jeżeli zaobserwuje się że boli po nich głowa. Potem wysłali mnie na rezonans magnetyczny i jeszcze jakieś badanie ultradźwiękami czy coś. I w zasadzie wszystko wyglądało ok , a lekarz powiedział że czasem jest taka natura. No i potem zbadałam tą prolaktynę oczywiście nie pod kątem migreny. Jak wyszła za wysoka to poszperałam w internecie i tam było napisane , że między innymi powoduje bóle migrenowe. Więc jak mi ją obniżyli to od razu zauważyłam że bóle mam coraz rzadziej.
A tak poza tym to jutro jadę do lekarza i dowiem się czy wszystko w porządku i kiedy będzie transfer.
A tak poza tym to jutro jadę do lekarza i dowiem się czy wszystko w porządku i kiedy będzie transfer.
Bety72
Kurcze dziewczyny ale się denerwuje. Do godz. 13 jeszcze 1,5 godz. Chyba oszaleje
reklama
Podziel się: