U mnie były 2 laparoskopie 1. Peknieta torbiel, litr krwi w brzuchu + podrażniona otrzewna. 2. Laparoskopia torbiel na jajniku lewym, dwa stany zapalne na jajniku prawym zmierzające ku torbiel i. Skrecony jajo wód. Nieruchome jajniki i macica. Wszystko w kokonie zrostow razem z jelitami...ból w pępku itd. Po tym dostałam leki na 6 miesieczna kuracje o nazwie vissane nie wiem czy dobrze napisałam nazwę. Następnie w 5 miesiącu brania tych leków zrobiła mi się kolejna torbiel. Lek nie leczył. Jajniki uśpione brak miesiączki. Zmienialam lekarza. Przepisał rigevidon przyjmowałam cały czas nie miałam miesiączki cykl zablokowany a Jajniki spaly- określenie lekarza. Przez ten czas nie było już torbiel i, a ta poprzednia zeszla od tego hormonu. Nastepnie Przy konsultacji do in vitro w innej klinice okazało się że nie mam prawego jajnika tylko jakas strukturę przypominajaca jajnik. Więc stymulacji poddany był lewy jajnik ledwo żywy. Tak mnie lekarz załatwił. Takie leki bierze się góra 6 mscyJak to rok uśpienia. ?
U mnie po operacji 1 przestał działać a 2 różnie bywa . 1 nie wyprodukował nic
2 raz 8 pęcherzyków 4 jajka dojrzałe ale żadne nie zaczęło się dzielić. ....
Teraz 3 raz. .... mam nadzieje ostatni
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: