reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ponawiam prosbe...
Dziewczyny jutro niestety jak wiecie jade do kliniki. Sama. Nie znam drogi. Mam rozwalajace sie auto i szczerze to sie boje. Ale mam do was pytanie. Jade tylko po recepty na leki refundowane. I oprocz tych na stymulacje podpowiedzcie mi co lekarzowi powiedziec zeby mi przepisal. To moje pierwsze podejscie i sie nie znam. Czy po punkcji czy po transferze moze cos?

reklama
Dziewczyny jutro niestety jak wiecie jade do kliniki. Sama. Nie znam drogi. Mam rozwalajace sie auto i szczerze to sie boje. Ale mam do was pytanie. Jade tylko po recepty na leki refundowane. I oprocz tych na stymulacje podpowiedzcie mi co lekarzowi powiedziec zeby mi przepisal. To moje pierwsze podejscie i sie nie znam. Czy po punkcji czy po transferze moze cos?
Mysle ze lekarz przepisze wszystko co bedzie potrzebne. Ja cala procedure przechodzilam w 2013 tak naprawde bo transfer mysialam miec odroczony ale poza tym co lekarz przepisal sam od siebie nic wiecej nie było potrzebne.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej,tez mam teraz pierwsze podejście. Póki co lekarze przepisuja wszystkie konieczne badania. Jeżeli chodzi o stymulację to dostałam puregon, a w drugiej fazie dodatkowo orgalutran.
Boisz się drogi czy stymulacji? Daleko masz do kliniki?nie masz żadnej alternatywy na auto?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Kaczorku przykro mi :( myśle ze to była biochemiczna ciąża
Husann a co sie dzieje z zarodkami?
Dzis jest 5 doba od punkcji i 1 zarodek jest slaby a 2 drugi lepszy. Ale powiedzial ze ten 1 jest dobry i jutro powinna byc juz blastka chyba ze cos sie zmieni. Ale mysle ze wytrzyma i da sie go zamrozic.

Hej,tez mam teraz pierwsze podejście. Póki co lekarze przepisuja wszystkie konieczne badania. Jeżeli chodzi o stymulację to dostałam puregon, a w drugiej fazie dodatkowo orgalutran.
Boisz się drogi czy stymulacji? Daleko masz do kliniki?nie masz żadnej alternatywy na auto?

Boje sie drogi ktorej nie znam. Mam 160km. A na auto nie mam alternatywy bo nikt nie wie ze podchodze do in vitro. A stymulacji to sie nie boje...gorzej jak pomysle o tym ze albo jajka mi nie urosna albo beda niedojrzale...
Dzieki za odpowiedz...

Boje sie drogi ktorej nie znam. Mam 160km. A na auto nie mam alternatywy bo nikt nie wie ze podchodze do in vitro. A stymulacji to sie nie boje...gorzej jak pomysle o tym ze albo jajka mi nie urosna albo beda niedojrzale...
Dzieki za odpowiedz...
Nie bój się :) będzie dobrze :)
Ja też miałam stres przed pierwszym podejściem, a póki co mam 5 pęcherzyków. Jutro mam 2 wizytę, zobaczymy czy coś się zmieniło.
Zaufaj lekarzowi i myśl pozytywnie.

Dzieki Kate jutro mam kolposkopie. Zobaczymy co wyjdzie..oby nic. Jeśli bedzie OK i nie bedzie hiperki to bedzie. Jak wyjdzie cos no to odroczony..
Hej najki co tam u Ciebie jak tam poprowadzono stymulacje w Novum ile masz zarodków?? kiedy transfer?? nie udzielam sie bo u mnie nic ciekawego ale mysle ze moze we wrzesniu tez cos jeszcze powalcze wiec jestem ciekawa jak ta klinika sie spisala u Ciebie??
moniusia a jak u Ciebie wyniki tym razem?? mam wielką nadzieje ze tym razem Wam sie udalo;) pozdrawiam wszystkie dziewczyny

reklama
Do góry