reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny
mam prośbę
czy któraś z Was może wrzucić link z opinią Ministerstwa Zdrowia odnośnie możliwości skorzystania z crio w ramach programu po 30 czerwca? Kiedyś ktoś wrzucał info ale nie mogę się doszukać. Z góry dzięki
O wlasnie w gamecie na poczatku czerwca jeszcze nic nie wiedzieli... Ale fajnie by było. ..

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nova na stronie nasz bocian w zakladce aktualnosci. Szukaj po datach, to bedzie w okolicach marca, kwietnia.
Po zakonczeniu programu z MZ crio wykonywane jest bezplatnie. Placimy za mrozenie zarodkow, wizyty i nie refundowane leki.

Dziewczyny jutro niestety jak wiecie jade do kliniki. Sama. Nie znam drogi. Mam rozwalajace sie auto i szczerze to sie boje. Ale mam do was pytanie. Jade tylko po recepty na leki refundowane. I oprocz tych na stymulacje podpowiedzcie mi co lekarzowi powiedziec zeby mi przepisal. To moje pierwsze podejscie i sie nie znam. Czy po punkcji czy po transferze moze cos?

Nova na stronie nasz bocian w zakladce aktualnosci. Szukaj po datach, to bedzie w okolicach marca, kwietnia.
Po zakonczeniu programu z MZ crio wykonywane jest bezplatnie. Placimy za mrozenie zarodkow, wizyty i nie refundowane leki.
Faktycznie na naszbocian tak jest... Ja szukalam wczesniej na stronie mz to niestety wyczytalam ze koszty po zakonczeniu programu ponosza pacjenci... Jutro bede dzwonic do kliniki to postaram sie jak najdokladniej dopoytac.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry