reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Co do wizyt w.klinice pierwsza była 3 dnia @. Dostałam leki i musiałam przyjechać pp tygodniu na sprawdzenie. Dostałam leki dodatkowe i potem po 4 dniach już punkcja :) nie musiałam jezdzic często w sumie raz byłam tylko podczas stulacji a też się obawialam jeżdżenie bo do.kliniki mam 290 km

A jak kupie i to i to skoro tam jest tylko ok 5 mg to raczej nie przedawkuje laczac ja z witamina e :)
Myślę, że nie, ale to chyba zależy od diety. Dziennie można przyjmować do 1000mg, ale wit. E jest też w jedzeniu - wszystko zależy, jaką macie dietę. My jemy brokuły, szpinak, awokado, pomidory i orzechy brazylijskie (bo to dobre na plemniki), a one są źródłem tej witaminy. Oprócz tego w profertilu, który bierze mój mąż też jest wit. E
Nie chciałam przesadzić i dlatego kupiłam teraz sam Q10 :)

A koenzym q10 z witamina e moze byc wtedy nie kupowalabym oddzielnie wit e?
Ja biore taki
20160616_084224.jpg

Załączniki

• 20160616_084224.jpg
    20160616_084224.jpg
    690,5 KB · Wyświetleń: 78
Tak tak trwa ok 7-14 dni tylko wizyt kontrolnych zazwyczaj jest więcej .
Dzień 5 potem co 2 dni czasem co dzień zależy jak tam lekarz postanowi
Być może zależy od wyników usg. od początku mówili, że będą dwie wizyty kontrolne na stymulację. Zobaczymy.
To moje pierwsze podejście, wiec szczerze nie nastawiam się. Biorę co będzie i musze zaufać lekarzowi :)

reklama
Do góry