reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
[Q ha UOTE="katharina203, post: 14093985, member: 163113"]No maz wie...bo oddal plemniczki :)
Ha ha ha ale poza mężem nikt o_O[/QUOTE]
Jeszcze tylko siostra ale do mnie tez ma 200km no i swoja prace i obowiazki...nie chcialam nikomu mowic...bo jak mowilam o iui i sie nie udawalo to tylko slyszalam...po co to robilam jak to i tak nikomu sie nie udaje...

Ha ha ha ale poza mężem nikt o_O
Jeszcze tylko siostra ale do mnie tez ma 200km no i swoja prace i obowiazki...nie chcialam nikomu mowic...bo jak mowilam o iui i sie nie udawalo to tylko slyszalam...po co to robilam jak to i tak nikomu sie nie udaje...[/QUOTE]
Dziwni ludzie. .....
To szerokiej drogi a jak nie czujesz się pewnie to pewnie jeżdżą tam jakieś autobusy 4 czy 5 :D

Gosia a Ty na kiedy masz wizytę u ginusia. ? Jakiś plan juz nasz. ?
W piatek jak zrobie kolejna noepotrzebna bete to mowil zeby do niego zadzonic bo bedzie na terenie kliniki to spotka sie z nami takze chyba w piatek a jak nie to we wtorek
Hmm plan w trakcie tworzenia zobaczymy tez co powie lekarz

Pomozcie mi w necie znalazlam stadia dojrzalosci komorek jajowych ktore nadaja sie do in vitro.
Kwalifikujace sie to MII - z wypisu wynika ze taka mialam jedna
Nie kealifikujace sie MI GV -takie byly pozostale
Czyli wychodzi na to ze moj organizm prawie wogole nie zareagowal na stymulacje tak to chyba nalezy zrozumiec ???
Moze ktoras cos wie na ten temat

reklama
Do góry