reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny super gratulacje Kajka Mavi;)
Gosiu wiem co przeżywasz wszystkie wiemy ale już planuj co dalej . Zrób powtórkę bety oczywiście coś tam się ruszyło więc nadzieja jest dalej.

Mnie wpisz do kalendarza na 15.07 wizyta u lekarza i zmiana kliniki. Zobaczymy co wyjdzie;))
Iga działamy według planu B;)

reklama
mavi ja w 10dpt miałam 34 :) Będzie dobrze zobaczysz :)

Kajka jutro na bete idź :)

Wiem, ze bedzie dobrze w końcu musi! :) tylko stresika mam przed przyrostem :( swoją pierwsza pozytywna betę zobaczyłam w 10 dpt zarodków 5B i 6B a wynosiła aż 53 wiec super wynik tylko pozniej przyrosty były do d.... Wierze, ze teraz bedzie dobrze i jestem pozytywnie nastawiona, ale jakis mały chochlik w głowie mi podpowiada jeszcze sie nie ciesz :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj ✊✊✊ trzymamy i nie puszczamy za wizyty i za bety na wysokosciach :)

Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :)
Czerwiec bedzie szczesliwszy niz maj :)

Trzymamy kciuki za madzionge :*

Czesia daj znac czy wszystko ok

13:Truskawka89 - wizyta przed crio
13: iga2421 - wizyta w Novum
13:Nikaa -wizyta u gin prowadzacego ciążę
13: malutkikaczorek- betowanie 4
13: gosia321 - betowanie

14:Hess- wizyta u gin prowadzacego ciażę
14: Megi*- wizyta w klinice ustalenie nowego planu
14: husan- punkcja
15: Kajka89 - betowanie
15: mavi: betowanie podejscie 1
16:rybka14 - wizyta w klinice przed crio
16:Ewelin86 - badanie prenatalne
17:pisanka89 - badania prenatalne
17:koralik83 - wizyta w klinice start nowej stulacji
17:gosia321 - betowanie
17: mavi: betowanie
20: lile - wizyta w trakcie stymulacji
27: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
28:Nikaaa- wizyta u gin prowadzącej ciążę
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

Lipiec
4: ewa651 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: MartiniM - wizyta u gin proeadzacego ciążę
8:Hess - usg w trakcie ciąży
8: MartiniM- usg połówkowe
17:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
27:Nikaaa - na świecie pojawia się ukochany synuś
Sierpień
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)[/QUOTE][/QUOTE]

Dziewczyny super gratulacje Kajka Mavi;)
Gosiu wiem co przeżywasz wszystkie wiemy ale już planuj co dalej . Zrób powtórkę bety oczywiście coś tam się ruszyło więc nadzieja jest dalej.

Mnie wpisz do kalendarza na 15.07 wizyta u lekarza i zmiana kliniki. Zobaczymy co wyjdzie;))
Iga działamy według planu B;)
Tak Natalko nie jest fajnie teraz wiem dokladnie co czulyscie przy swoich ujemnych betach :( ten promyczek nadziei ktory dal mi lekarz hmm juz nie koniecznie w to wierze ze sie cos zmieni ale powtorze bete jak by sie zmienila to bylby to normalnie cud nad Łyną :)
Nowy plan bede obmyslac jutro jak dowiem sie czy mamy mrozaki czy nie
Narazie mam mega dola

Tak Natalko nie jest fajnie teraz wiem dokladnie co czulyscie przy swoich ujemnych betach :( ten promyczek nadziei ktory dal mi lekarz hmm juz nie koniecznie w to wierze ze sie cos zmieni ale powtorze bete jak by sie zmienila to bylby to normalnie cud nad Łyną :)
Nowy plan bede obmyslac jutro jak dowiem sie czy mamy mrozaki czy nie
Narazie mam mega dola

Gosiu, to trudny czas i nijak nie można się na to przygotować. Jeśli beta jednak nie przyrosnie, to wierzę, ze wsród Twoch mrozaków (bo masz je na pewno) jest Twój Maluszek. trzymaj się!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja po wizycie, kurczę zła jestem strasznie bo niby teraz wirusologiczne badania są ważne 3 miesiące i oczywiście musiałam dziś robić :/ jak tak dalej pójdzie to na badania wydam więcej niż na in vitro. Plus jest taki ze będę mieć to nacięcie zarodka oraz mam jakieś nowe leki, ten Crione mam juz dziś sobie zaaplikować, ciekawe czy to coś da.

Gosia zapisz mnie na 17.06 na crio transfer

Do góry