reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dzisiaj ✊✊✊ trzymamy i nie puszczamy za wizyty i za bety na wysokosciach :)

Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Czerwiec bedzie szczesliwszy niz maj :)

Trzymamy kciuki za madzionge :*

Czesia daj znac czy wszystko ok

13:Truskawka89 - wizyta przed crio
13: iga2421 - wizyta w Novum
13:Nikaa -wizyta u gin prowadzacego ciążę
13: malutkikaczorek- betowanie 4
13: gosia321 - betowanie

14:Hess- wizyta u gin prowadzacego ciażę
14: Megi*- wizyta w klinice ustalenie nowego planu
14: husan- punkcja
15: Kajka89 - betowanie
15: mavi: betowanie podejscie 1
16:rybka14 - wizyta w klinice przed crio
16:Ewelin86 - badanie prenatalne
17:pisanka89 - badania prenatalne
17:koralik83 - wizyta w klinice start nowej stulacji
17:gosia321 - betowanie
17: mavi: betowanie
20: lile - wizyta w trakcie stymulacji
27: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
28:Nikaaa- wizyta u gin prowadzącej ciążę
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

Lipiec
4: ewa651 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
5: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: MartiniM - wizyta u gin proeadzacego ciążę
8:Hess - usg w trakcie ciąży
8: MartiniM- usg połówkowe
27:Nikaaa - na świecie pojawia się ukochany synuś
Sierpień
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)[/QUOTE]

reklama
Bardzo mi przykro, Gosiu :( Dzwoń do kliniki, przynajmniej będziesz wiedzieć na czym stoisz.
Z drugiej strony, może jeszcze nie wszystko stracone, może implantacja była później. Powtórz tę betę jeszcze.
Po raz pierwszy podchodzę do in vitro,wiec może moje pytanie jest głupie, ale nie ma już żadnej szansy,że ten wynik się zmieni?

reklama
Po raz pierwszy podchodzę do in vitro,wiec może moje pytanie jest głupie, ale nie ma już żadnej szansy,że ten wynik się zmieni?
Chyba wszystko zależy od implantacji. Gdy ja byłam po transferze, to ktoś wrzucił taką fajną rozpiskę z tym,co się dzieje z zarodkiem. Dziewczyny mi wtedy napisały, że w 7dpt beta powinna już być. U mnie jej w 9dpt nie było i już się nie pojawiła.

Do góry