reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Posłuchajcie, a mam pytanie odnośnie aktywności fizycznej w czasie stymulacji przed pobraniem. Jestem dopiero w trzecim dniu zastrzyków. lekarz powiedział, że niedużo powinnam zupełnie przestać ćwiczyć :( (dodam,że muszę ćwiczyć, bo mam problemy z kręgosłupem).
Czy mialyscie tego rodzaju przeciwskazania?

reklama
Wszystkiego na raz sie brac nie da,ale moim zdanie ciekawy tekst ,jesli ktos czegos szuka to znajdzie tutaj podpowiedz.Wklejalam do jakis czas temu do naszego Slownika in vitro, znajdziesz go w Grupach.
:D A myślałam że to trzeba wszystko hi hi hi .
chciałam złożyć mała reklamacjie :biggrin2: bo jak o torbielach było w 2 językach tak tan 2 link endonetrioza i in vitro jest tylko po angielsku. ( tylko streszczenie po Polsku kilkanaście linijek ) tez tak Ci się wyświetlało. ?

Kiedy macie mieć wynik?
Koniecznie daj znać :)
Wynik powinien być jutro lub w środę. Dam znać.

Co do aktywności fizycznej, to ja ćwiczyłam do punkcji. Potem przestałam. Czytałam,że jest niewskazana podczas stymulacji,bo pęcherzyki mogą popękać. Dlatego przy drugim podejściu już sobie daruję.
Jeśli musisz,to może po prostu się za bardzo nie forsuj, uważaj na siebie.

:D A myślałam że to trzeba wszystko hi hi hi .
chciałam złożyć mała reklamacjie :biggrin2: bo jak o torbielach było w 2 językach tak tan 2 link endonetrioza i in vitro jest tylko po angielsku. ( tylko streszczenie po Polsku kilkanaście linijek ) tez tak Ci się wyświetlało. ?

tak:(:(:(za szybko przez to przelecialam

Wynik powinien być jutro lub w środę. Dam znać.

Co do aktywności fizycznej, to ja ćwiczyłam do punkcji. Potem przestałam. Czytałam,że jest niewskazana podczas stymulacji,bo pęcherzyki mogą popękać. Dlatego przy drugim podejściu już sobie daruję.
Jeśli musisz,to może po prostu się za bardzo nie forsuj, uważaj na siebie.
W czwartek mam pierwsza kontrolę usg i juz od tego czasu mówił, żeby jednak sobie darować ćwiczenia .
To w takim razie tez sobie odpuszczę.
Choć widziałam ostatnia w klinice Panią po punkcji, jeszcze lekko zaspana, która pierwsze kroki skierowała na papierosa na dwór. ...

reklama
Do góry