reklama
husann
Fanka BB :)
Kamka tak bardzo mi przykro. Ale ciesze sie ze masz takie podejscie i wrocisz po drugie i on bedzie z toba juz 9 m.Witaj .Miło ze pytasz... Niestety beta 3,39 czekam na okres i wracam po moja druga kruszynke ...A jakiś ten raz był wyjątkowy .Widziałam naszą kropeczke na monitorze wzruszajacy widok ...W Boże Cialo nad domem krążyły 3 bociany wzięłam to za dobry znak i byłam bardzo pozytywnie nastawiona .Testowanie mialam wyznaczone na dzień dziecka więc tym bardziej mi moglo byc inaczej ...Z rana przyszli sasiedzi z dzieckiem i tak ładnie się z nami maluch witał ze mój M powiedział że skoro od rana dzieci sie z nami witają nie może być inaczej...Bolało okrutnie Ale też nie wiem co się ze mną stało bo nie płakałam nawet wieczorem dopiero kładąc się spać poleciały mi dwie łzy...Tak naprawdę trzymam sie tylko dlatego że wiem że mam po kogo wracać i bardzo ale to bardzo wierzę w ta moja kruszynke ze ta mnie nie nie opuści i zostanie ze mną......Sorki za te moje smecenie ale musiałam dac upust ...Pozdrawiam wszystkie Was dziewczyny czasami podczytuje ale niestety nie mam czasu systematycznie pisac .Kaczorku mam nadzieję ze Twoją beta będzie wysoką...
husann
Mysle ze jest wszystko ok bo caly czas czuje swoje jajca ale zobaczymy to wsrode bo mam podgladHusann a jak Twoja stymulacja?
husann
Ewa juz chyba z tydzien u mnie ta ksiazka lezy i nie mam kiedy do niej siegnac ale mysle ze jak bede na L4 to siegna po nia. Milego czytania dobranoc ☺
gosia321
Jestes u rodzicow ? Moze popros mame zeby delikatnie pomasowala ci bolace mirjsce na plecach ale niech to roni raczej glaskajac niz ugniatajac.Tylko orzed okresem go czułam przy skurczach. Ten sam ból co teraz. Chcę usnac ale chyba nie ma szans. Czuję caly czas ból jak na @ ale co 2-5 minut i mię jest on ostry a raczej tępy. Kregoskup non stop nie wiem czy brać znów nospe? Wzięłam od 15 siedem tabletek ostatnie 4 od 20
A jak juz spi albo jestes sama to poloz sobie pare poduszek pod ugiente w kat prosty nogi moze takie ulozenie zmniejszy bol
Oczywiscie nie musisz tak spac cala noc
gosia321
W necie nie szuka sie takich rzeczySzukam i szukam w necie info o niskich betach które urosły i ciąża była i nic nie znalazłam ;( chyba jutro zrobię druga betę ;(
Przestan sie nakrecac i przrstawac wierzyc w kropka
Wiem ze to latwo poeiedziec ale sprobuj
pisanka89
Dzień dobry 
Ewunka nie panikuje jestem spokojna trzeba myśleć racjonalnie i nie dopuszczać stresu bo i tak trochę wyrządziłam szkód. Brzuch i kręgosłup nie dawał wogole spać. Delikatny ból brzuch ale upierdliwy. Dobrze ze ta noc już minęła. Dobrze ze pojadę i mam nadzieję mnie zbadaja dokladnie. W tym szpitalu bd rodziła
oby
i już nie mówię jak nie Sraczka to.. Bo to się zawsze źle kończy. Będzie dobrze
musi 
Gosia dziękuję za rady
dodatkowym przszadzaczem był pies śpiący mi na głowie pierwszy raz poza domem spala i lezala że mna delikatnie przestraszona. Nieststy chrapie jak glupia
ale tak to grzeczna była. Nie wuem jak sobie da radę beze mnie 
Powodzenia dziewczyny miłego dnia będę informować na bieżąco :*
Ewunka nie panikuje jestem spokojna trzeba myśleć racjonalnie i nie dopuszczać stresu bo i tak trochę wyrządziłam szkód. Brzuch i kręgosłup nie dawał wogole spać. Delikatny ból brzuch ale upierdliwy. Dobrze ze ta noc już minęła. Dobrze ze pojadę i mam nadzieję mnie zbadaja dokladnie. W tym szpitalu bd rodziła
Gosia dziękuję za rady
gosia321

Czerwiec bedzie szczesliwszy niz maj
7: lile - wizyta
7: martka83 - badanie prenatalne
7: pisanka89 - przyjecie do szpitala
Oraz
Czesia - wiesci o szczesliwym rozpakowaniu funpaka
Aniołlowamama - kolejnego dnia z synkiem w brzuszku
Madzionga - za dluga szyjke
Pisanka - spokojnego pobytu w szpitalu i szybkiego wyjscia

8: MartiniM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
8: husann - wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
8:moniusia - punkcja
8: malutkikaczorek - 2 betowanie
10:Ewunka - wizyta w klinice nowy plan dzialania
10: szila09 -wizyta u gin prowadzacego ciążę/ wizyta u genetyka
13:Truskawka89 - wizyta przed crio
13: iga2421 - wizyta w Novum
13:Nikaa -wizyta u gin prowadzacego ciążę
14:Hess- wizyta u gin prowadzacego ciażę
15: Kajka89 - betowanie
16:rybka14 - wizyta w klinice przed crio
16:Ewelin86 - badanie prenatalne
17
17:koralik83 - wizyta w klinice start nowej stulacji
17:gosia321 - betowanie
17: Ewunka - wizyta w klinice
27: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
W czerwcu: annemarie - histeroskopia
Lipiec
5: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
8:Hess - usg w trakcie ciąży
Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać
reklama
Ewunka
Dzień dobry pierożki ♡♡♡♡♡♡Dzień dobry
Ewunka nie panikuje jestem spokojna trzeba myśleć racjonalnie i nie dopuszczać stresu bo i tak trochę wyrządziłam szkód. Brzuch i kręgosłup nie dawał wogole spać. Delikatny ból brzuch ale upierdliwy. Dobrze ze ta noc już minęła. Dobrze ze pojadę i mam nadzieję mnie zbadaja dokladnie. W tym szpitalu bd rodziłaoby
i już nie mówię jak nie Sraczka to.. Bo to się zawsze źle kończy. Będzie dobrze
musi
Gosia dziękuję za radydodatkowym przszadzaczem był pies śpiący mi na głowie pierwszy raz poza domem spala i lezala że mna delikatnie przestraszona. Nieststy chrapie jak glupia
ale tak to grzeczna była. Nie wuem jak sobie da radę beze mnie
Podziel się: