reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jestem. Przepraszam że dopiero teraz do was ale dopiero się polozylam. Byłam u doktora p
Czekałam 3 h brałam.co chwilę nospe i jak tylko weszlam powiedziała że boli mnie chyba brzuch ale kręgosłup napewno czuje od południa. Dotknął brzuch i powiedział że macica jest twarda dlatego czuje kręgosłup. Zadzwonił na oddział i niestety nie dało rady
Jitro na siłę mam iść na izbę i mówić.ze boli nawet jak nie boli i mam do niego dzwonić. Miałam usg przez powłoki brzuszne żeby sprawdzić co z maluszkami na szczęście ok. Jutro je zobaczę na.zdjeciach mam nadzieję. Pytał co robiłam ostatnio
...mówię że wczoraj sorztaalam od 7 rano do 12 no i powiedział że przesadzilam... Ze jednak przy bliźniakach to mam leżeć i pachnieć. Nie wiedziałam :( każdy powtarza z e Ciąża to nie choroba żeby uważać ale nie aż tak a jednak aż tak...oby mnie przyjęli bo muszr jechać 50 km do szpitala.
Kochana nasza oszczędzaj się a maluszki napewno buszuja w brzuszku;))
Musimy razem trzymac mocno kciuki za Was ja mówię że będzie dobrze;) musi być

reklama
Jestem. Przepraszam że dopiero teraz do was ale dopiero się polozylam. Byłam u doktora p
Czekałam 3 h brałam.co chwilę nospe i jak tylko weszlam powiedziała że boli mnie chyba brzuch ale kręgosłup napewno czuje od południa. Dotknął brzuch i powiedział że macica jest twarda dlatego czuje kręgosłup. Zadzwonił na oddział i niestety nie dało rady
Jitro na siłę mam iść na izbę i mówić.ze boli nawet jak nie boli i mam do niego dzwonić. Miałam usg przez powłoki brzuszne żeby sprawdzić co z maluszkami na szczęście ok. Jutro je zobaczę na.zdjeciach mam nadzieję. Pytał co robiłam ostatnio
...mówię że wczoraj sorztaalam od 7 rano do 12 no i powiedział że przesadzilam... Ze jednak przy bliźniakach to mam leżeć i pachnieć. Nie wiedziałam :( każdy powtarza z e Ciąża to nie choroba żeby uważać ale nie aż tak a jednak aż tak...oby mnie przyjęli bo muszr jechać 50 km do szpitala.
To poszalalas kochana z tym sprzataniem

Więcej się namotalam niż nasprzatalm ale to wystarczyło :(
Bedzie dobrze kochana a przez miesiac popros rodzicow zeby ci troszke ogarneli :) a pozniej m nie bedzie mial wyjscia po powrocie :)
Odpoczywaj przez te 9 miesiecy bo pozniej sie jeszcze napracujesz

A nie mialas problemow z kregoslupem przed ciaza

Bedzie dobrze kochana a przez miesiac popros rodzicow zeby ci troszke ogarneli :) a pozniej m nie bedzie mial wyjscia po powrocie :)
Odpoczywaj przez te 9 miesiecy bo pozniej sie jeszcze napracujesz

A nie mialas problemow z kregoslupem przed ciaza
Tylko orzed okresem go czułam przy skurczach. Ten sam ból co teraz. Chcę usnac ale chyba nie ma szans. Czuję caly czas ból jak na @ ale co 2-5 minut i mię jest on ostry a raczej tępy. Kregoskup non stop nie wiem czy brać znów nospe? Wzięłam od 15 siedem tabletek ostatnie 4 od 20

Więcej się namotalam niż nasprzatalm ale to wystarczyło :(
Nie zganiaj na sprzątanie leniu :p porostu dużo czekania dużo stresu jeszcze ciocia. ..... nerwy nerwy i brzuch spuchl o_O
Mam nadzieje ze długo Cię tam trzymać nie będą bo wszystkie badania git malina będą.
PS. Nie dają tam pierogów na obiad :-p

reklama
Tylko orzed okresem go czułam przy skurczach. Ten sam ból co teraz. Chcę usnac ale chyba nie ma szans. Czuję caly czas ból jak na @ ale co 2-5 minut i mię jest on ostry a raczej tępy. Kregoskup non stop nie wiem czy brać znów nospe? Wzięłam od 15 siedem tabletek ostatnie 4 od 20
To jedz na szpital bo ze stresu zejdziesz na zawał.
Nie jedz juz nosy . Ty masz chyba tyłozgiecie. ?

Do góry