reklama
annemarie
Fanka BB :)
No u mnie niestety nie.Dobranoc jutro wolne święto
Ewunka
Wiara czyni cuda. ....No wlasnie,do diabła z tymi statystykamija wierze ,ze kazda kobieta ma szanse na dziecko,moze nie od razu,ale na oewno ją ma.
Spróbuję w tym miesiącu ta szanse wykorzystać naturalnie mimo że nie mam lewego jajowodu a ostatnio tylko lewy jajnik pracuje. .......
Ewunka
Nie mowie ze wolne w pracy bo ja tez idę ale jutro wizyt nikt nie maNo u mnie niestety nie.
Falka302
Dziękuję że mnie stawiasz do pionu kolezankoA bo latasz jak na sr . ......
Tu beta po 2 tyg a potem po 4 tyg wizyta .Czyli 6 tyg od transferu i wtedy jest serduszko
Ciesz się ciąża .
Mgs82
Zaangażowana w BB
Jasne ja jestem poooo batdzo dużych i długich przezycMoze trzeba zdać sobie sprawę z tego ze in vitro to leczenie potrzebujace czasu i cierpliwosci a nie cudowne zaplodnienie,zawsze sie udajace
Mgs82
Zaangażowana w BB
Co chcesz przez to powiedzieć ?Moze trzeba zdać sobie sprawę z tego ze in vitro to leczenie potrzebujace czasu i cierpliwosci a nie cudowne zaplodnienie,zawsze sie udajace
koralik83
Przepraszam sis usnelam. Położyłam sie pod kocykiem na chwilke i wlasnie otworzylam oczy mam wieczor w plecyNigdy jeszcze nie byłam w oczekiwaniu na betę i nie wiem czy wytrzymam 14 dni. ....
Wyjdzie Ci NAPEWNO powyżej 0 .
Ale czy się nie będziesz zastanawiać czy nie za mało czy urośnie czy.....
Nie wiem ...... ja chyba będę chciała być VW ciąży te 14 dni na pewno. ....
Ale nie wiem co się z człowiekiem dzieje bo mnie na tym etapie nie było ....
Nie wiem czy lepiej w 11 czy 14 .
W 11 dniu powinno coś wyjść ....
Tu dziewczyny i w 6 dniu robiły w 9 duże bety były. ......
Nie wiem siostro .......
kurcze nie wiem co mam zrobić bede jutro myśleć :*
reklama
annemarie
Dokladnie to co napisalam,ze potrzeba czasu i cierpliwosci...ze nie zawsze sie za pierwszym razem udaje ...Gratuluje ...no i masz swoj mały cud,pieknie.Co chcesz przez to powiedzieć ?
Podziel się: