reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Te 40 %dotyczy mlodych 25 letnich dziewczyn,ktore maja tylko niedrozne jajowody,powiedział ci to ktos?im wiecej MASZ tym te procenty bardziej lecą w dół.

Natalkia bardzo mi przykro :( mi lekarz zawsze kazał testować 10 dni po transferze 3 dniowego kropusia.

A co do dodatków do procedury to lekarz powiedział mi, ze nie poleca embryoglue bo to strata pieniędzy (mimo, ze moja klinika ma w ofercie) podobno nie ma żadnych badan, zeby pomagał... u mnie w klinice obserwowali i prowadzili statystyki z użyciem tego kleju i faktycznie II kresek na testach było więcej, ale nie przekładało sie to na zwiększenie liczby urodzeń dzieci. Tzn. ze cześciej po użyciu tego kleju dochodziło do poronień, wiec jak ma sie przyjąć to sie przyjmie bez, a lepiej sobie zaoszczędzić straty :( za to powiedział, ze warto spróbować zrobić sobie właśnie ten scratching endometrium. Juz nie pamietam co dokładnie mówił o badaniach w tym temacie :(
Mi robił go juz dwa razy, niestety raz endo nie urosło i crio było odwołane. Teraz tez robił, ale czekam na wizytę przed crio wiec nie wiem co tam słychać.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli 5 podejsc na 100 %.nie wiem skad u Ciebie te 40 %?bo norma to 25-30%.i tak jak mi tlumaczono,potrzeba 4 stymulacji i cholera wie ile transferow,na 1 dzieciątko.Droga krzyżowa :(

reklama
Gosia,ja tez tego nie lubie,nienawidzę powoli,ale z drugiej strony chyle czoła przed czlowiekiem,który to wynalazł i uszczesliwil wiele bezdzietnych par czy kobiet.I mysle,ze to szczęście jak sie udaje jest tak ogromne,ze zapominamy jaj bardzo bolały porazki.

Do góry