reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja juz po wizycie w koncu was nadrobilam :)
Jajka rosna dzus maja 16 mm pare 15 i nowe 11 hmm jak sie dzisiaj dokladnie spytalam to jest 8 i 9 maly ale do piatku jeszcze moze sie troche pojawic :)
Estradiol rosnie dzis 800 z kawalkiem
Dzis i jutro zastrzyki w piatek ostatnia kontrola + progesteron i to mnie martwi ten wynik bo zawsze mialam niski mam nadzieje ze ta stymulacja cos zmienila.
Dzis juz Menopur 75 bez refundacji i 350 zeta poszlo :)

Powiedzcie mi jak rozrobic 2 amp menopuru 75 w jednej ampulce 1 rozpuszczalnikiem bo tak mi pani w aptece powiedziala ale zastanawiac sie nad tym zaczelam jak juz bylam w samochodzie 4 km dalej :)

Ja juz po wizycie w koncu was nadrobilam :)
Jajka rosna dzus maja 16 mm pare 15 i nowe 11 hmm jak sie dzisiaj dokladnie spytalam to jest 8 i 9 maly ale do piatku jeszcze moze sie troche pojawic :)
Estradiol rosnie dzis 800 z kawalkiem
Dzis i jutro zastrzyki w piatek ostatnia kontrola + progesteron i to mnie martwi ten wynik bo zawsze mialam niski mam nadzieje ze ta stymulacja cos zmienila.
Dzis juz Menopur 75 bez refundacji i 350 zeta poszlo :)
A endometrium. ?

Bosze jak mnie dzisiaj kolezanka w pracy wkurwila na maksa normalnie az sie poryczalam chyba przez te hormony. Kuzwa wiedzialy od dawna ze w ktoryms momencie przyjdzie taka chwila ze dluzszy czas nie bedzie mnie w pracy a ta nagle pretensje ze ona tez ma swoje plany ze sa urlopy no myslalam ze jej przypierdole. A pozniej przyszla mnie przepraszac no i wtedy sie rozkleilam bo juz nie wytrzymalam. Sucz :crazy:

reklama
Do góry