gosia321
Fanka BB :)
Kinia83111 - ja tez jestem ze śpiących na brzuchu i koniec ciazy to był dramat, ja prawie nie spałam. Długo i tak ciągnęłaby spanie ma brzuchu, dziecko sie zloscilo ale jakos przekręcał sie wtedy gdzieś do boku chyba i dawaliśmy radę. Potem zdecydowanie odmówił. Ale nie martw sie, koło dwoch lat bywa juz lepiej kojec obowiązkowo, ale na końcówce i fak ciezko.
Falka - jeszcze czekamy, spokojnie.
Ja juz po wizycie, zmieniłam klinikę ale straszny lekarz mi sie trafił. Trzy godziny wypełniał papiery, rozpisał stymulację w milczeniu, żadnej rozmowy. Poczułam się jak na taśmie. I tak czuję sie psychicznie nie gotowa do kolejnego podejścia, a on mi tego nie ułatwił. No nic, czekam na okres, gdzieś za trzy dni pewnie przyjdzie i jedziemy z krótkim. Ciekawe co z tego wyjdzie. Jesli porażka, to napewno odpuszczam na jakis czas.
Betujcie na Dzien Matki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
hehe czyli trafilas na mruka jak niektore z nas moze mial gorszy dzien bo np moj tez czasami po ludzku zachowuje sie na wizycie a czasami to jak nie mam pytan to mozemy tak cala wizyte milczec zbada opisze to co do zobaczenia
Prawda ze to dobry pomysl zeby betowac w Dzien Matki