reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dasz radę zobaczysz ja też myślałam że to wieki a patrz jak zlecialo. Patrzę w kalendarz i zaraz moja data
Noooo..juz nie moge sie doczekac Twojej bety &&&& ale wiem ze będzie wysoka.
To moze wyrwij sie z domu :)
Nie mogę. Na szczescie M wyjechal służbowo (na szczescie dla niego) a ja z psami zostałam w domku. Na psy nie krzycze :D

reklama

Nie mogę. Na szczescie M wyjechal służbowo (na szczescie dla niego) a ja z psami zostałam w domku. Na psy nie krzycze :D
Oj Koraliku z takim wsparciem jak Wy tutaj to musi być dobrze;)) Ty trzymasz kciuki za mnie a ja trzymam za Ciebie &&&

Kinia83111 - ja tez jestem ze śpiących na brzuchu i koniec ciazy to był dramat, ja prawie nie spałam. Długo i tak ciągnęłaby spanie ma brzuchu, dziecko sie zloscilo ale jakos przekręcał sie wtedy gdzieś do boku chyba i dawaliśmy radę. Potem zdecydowanie odmówił. Ale nie martw sie, koło dwoch lat bywa juz lepiej;) kojec obowiązkowo, ale na końcówce i fak ciezko.

Falka - jeszcze czekamy, spokojnie.

Ja juz po wizycie, zmieniłam klinikę ale straszny lekarz mi sie trafił. Trzy godziny wypełniał papiery, rozpisał stymulację w milczeniu, żadnej rozmowy. Poczułam się jak na taśmie. I tak czuję sie psychicznie nie gotowa do kolejnego podejścia, a on mi tego nie ułatwił. No nic, czekam na okres, gdzieś za trzy dni pewnie przyjdzie i jedziemy z krótkim. Ciekawe co z tego wyjdzie. Jesli porażka, to napewno odpuszczam na jakis czas.

Betujcie na Dzien Matki:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam kobietki :) Dzwoniłam do profesorka i powiedział, że zrobimy jeszcze jedną stymulację z programu :) 6 czerwca jedziemy po rozpiskę stymulacji. Dziewczyny co może łykać mój M na poprawę nasienia? Co mogę kupić bez recepty?

Moj M łykał koenzym Q 10 i androvit 2x1 .Z beznadziejnych wyników poprawa ( jak to dr powiedziała) wyśmienita [emoji6]

no tak ale jak sie nie ma na kogo krzyczec to tez niedobrze bo przeciez trzeba gdzies swoja frustracje wyladowac :D

reklama
Truskawka - my byliśmy samolotem, trzeba sie do takiej podróży przygotować bo moze byc ciezko. Dlatego życzę Ci żebyś pojechała w Bieszczady;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry