reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Koralik, ja dokładnie takie plamienie jakie opisujesz miałam w ciąży naturalnej od ok.7 dpo do terminu miesiączki mniej więcej, czyli trwało tydzień. Jak nic to było plamienie implantacyjne. Ja się wtedy ciąży nie spodziewałam. Myślałam, że po raz pierwszy mam jakiś rozchwiany cykl i używałam tamponow bo miałam wrażenie, że to się okres rozkręca
Oooooo zeby sie sprawdziło! !!!!Kochana podniosłas mnie na duchu :* Ja dziś mam 6 dpt a te plamienie zaczęło sie chyba w 4 dpt ale mialam podane 2 2-dniowe zarodki, to nie za wcześnie?

Witam i pozdrawiam! U mnie weekend naukowy... ;)

Ja wstaje w nocy raz, około 3 i potem już rano. Takie uroki:)

Koralik, też wierzę, ze to dobry objaw! Trzymam kciuki :)

Gosia, ja menopuru nie miałam. Ale do prolutexu kupowałam igły. Zaczęłam od 0,5 a później odkryłam 0,3! Rewelacja :)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Oooooo zeby sie sprawdziło! !!!!Kochana podniosłas mnie na duchu :* Ja dziś mam 6 dpt a te plamienie zaczęło sie chyba w 4 dpt ale mialam podane 2 2-dniowe zarodki, to nie za wcześnie?
A nie możesz zadzwonić do kliniki? Ja po transferze dostałam nr do lekarza, zeby dzwonić w razie gdyby coś się działo. Może coś by powiedział, ewentualnie leki zwiększył, podniósł na duchu

reklama
Do góry