reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zrobiłaś bardzo dobrze forum in vitro dla mnie właśnie jest po to od starań po rozwiązanie . Moniusia porostu jest na takim etapie ze nie jest w stanie tego czytać i postanowiła odejść i tyle .
Potem rozpętała się burza. .....

Ja utknelam na bardzo wczesnym etapie ale mój stan psychiczny jeszcze jest w normie. ...
I uwielbiam wasze usg i śmiać mi się chce jak ktoś prosi o pawia :D
Mi tez sie milo patrzylo ma wasze usg...prawda jest taka ze nie wiedzialam na co sie patrzec bo nie kumam jeszcze...hihi...ale widoki piękne...

reklama
Niby samo żucie powoduje skurcze. Ciekawe to. Tak się do serca wzięłam jej słowa ze nie żułam nic a nic. Wogóle od razu po transferze lepiej nie wstawać. Mi kazali 10. min na samolocie a potem godzinę na łożku. A we wstawaniu miał mi mój pomagać. Kurna czułam się jak obłożnie chora ale jak widać pomogło.

Dziekuje ze zostajesz...ja jestem na poczatku drogi z in vitro i potrzebne mi takie zyczliwe osoby jak ty...
Sa wieksze problemy niz obrazanie sie na kogos opinie...ludzie z klasa sie nie obrazaja...ale mnie zdenerwowala ta dzisiejsza klotnia...tak myslalam ze znalazlam swoje miejsce...

Bo znalazłaś. I zostań z nami. Musimy służyć sobie rada.

Niby samo żucie powoduje skurcze. Ciekawe to. Tak się do serca wzięłam jej słowa ze nie żułam nic a nic. Wogóle od razu po transferze lepiej nie wstawać. Mi kazali 10. min na samolocie a potem godzinę na łożku. A we wstawaniu miał mi mój pomagać. Kurna czułam się jak obłożnie chora ale jak widać pomogło.
Nie zucie, tylko mieta. A gume zazwyczaj kazdy zuje mietowa;)

A ja mam takie pytanie...czy jest jakas roznica w skutecznosci albo ilosci i jakosci jajek przy protokole dlugim czy krotkim. Bo ja niby z pco i po hiperce i z problemami z wychodowaniem jajek i mi mowili o dlugim protokole

reklama
A ja mam takie pytanie...czy jest jakas roznica w skutecznosci albo ilosci i jakosci jajek przy protokole dlugim czy krotkim. Bo ja niby z pco i po hiperce i z problemami z wychodowaniem jajek i mi mowili o dlugim protokole

Czytałam, ze różnicy nie ma... Podobno przy pcos dają krotki protokół. Ciekawe dlaczego Ci zaproponowali długi? Ja miałam trzy stymulacje krótkim protokołem (tez mam pcos) i trzy lekkie hiperki mimo estradiolu mega dużego.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry