No i ja strasznie chcialam miec dziewczynke,teraz w rodzinie blizszej tylko chlopcy sie rodza,kuzynostwo,ktore ma dzieci ma tylko chlopcow i co przeciez my nie mozemy byc gorsi i wylamywac sie przed szereg.Ja właśnie też już mam wybrane liczę ciagke na parke albo dwie dziewczynki bo u nas w rodzinie i u m same chłopaki tylko ja z siostrą cioteczna dziewczyny i u m.to samo na tyle facetów chyba 10... 3 dziewczyny a ode mnie na 12 dwie więc muszę zasilić grono damskie
reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Mój m jest w uk tam każdy mu.wrozy córki a on się wkurza ja tylko jem owoce i slodycze haha więc może będzie Chociaż to loteria co do zachcianekNo i ja strasznie chcialam miec dziewczynke,teraz w rodzinie blizszej tylko chlopcy sie rodza,kuzynostwo,ktore ma dzieci ma tylko chlopcow i co przeciez my nie mozemy byc gorsi i wylamywac sie przed szereg.
agatek28
Jakie masz wybrane?Ja właśnie też już mam wybrane liczę ciagke na parke albo dwie dziewczynki bo u nas w rodzinie i u m same chłopaki tylko ja z siostrą cioteczna dziewczyny i u m.to samo na tyle facetów chyba 10... 3 dziewczyny a ode mnie na 12 dwie więc muszę zasilić grono damskie
pisanka89
Ja wybrałam dla dziewczynki Julka co się potwierdziło 16 kwietnia jak.robilam sikańca w.imieniny Julii a m dla dziewczynki nie wiem jeszvze coś mówił o Partycji. I wybrał Adam a ja Staś po dziadkuJakie masz wybrane?
Nikaaa
My z M od początku byliśmy zgodni, dla chłopaka Szymon a dla dziewczynki Alicja . No i wyszedł Szymon
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie. Na chlopcow ponoc ciagnie do kwasnego,a mi nic o tym nie wiadomo w ciazy nie smakuja mi ogorki kiszone i nie mam do nich ciagot ale zupa ogorkowa jest ok,ostatnio M kupil kapuste kiszona,tez lubilam,a teraz tak mi smierdzi,ze nie wyrabiam za to ostatnio siedze w slodkim,a to nijak ma sie do chlopcowMój m jest w uk tam każdy mu.wrozy córki a on się wkurza ja tylko jem owoce i slodycze haha więc może będzie Chociaż to loteria co do zachcianek
Nawet zastanawialam sie czy jednak nie bedzie w tym jedej laseczki na drugi dzien dzwoni kupmela,ze snilam jej sie na porodowce i ze jedak byl Kacper i Weronika potem dzwoni moja mama z pyt czy wogole jestem pewna,ze nie bedzie jednej dziewczynki
TakCzesia wow, sama robilas?
reklama
ewelin86
Zdolniacha z Ciebie
Podziel się: