reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Nie da sie chyba calkiem .... . lekarz zalecil ograniczyc ja myslalam ze ograniczylam jak kupowalam kluski i make bez glutenu hi a on czai sie wszedzieKoraliku gratulacje!!! oby dzieciaczki zostały z toba na kolejne 9 mcy
Ewunka a Ty chcesz całkowicie zrezygnować z glutenu? To tez nie jest zbyt zdrowe dla osób ktore nie są na niego uczolone, można się nawet wrzodów nabawic, lepiej troche ograniczyć, ale całkiem bym nie odstawiała, no i raczej stopniowo a nie jednego dnia wywalic wszystko z glutenem...
Ewunka
kupiłam bezprzecier? pokaż :-)
pije tez mleko bez laktozy iii iii wszędzie pisze mleko bez laktozy a z tyłu małym drukiem na niektórych może zawierać śladowe ilości laktozy. ...
Niby bez a jednak są ślady hi
Wogole chyba piszą co chcą
Załączniki
N@t@li@89
Super teraz czekać aż się zakapia dzieci )No to ja juz w trojpaku pozostaja 2 tygodnie czekania
gosia321
No a kto by suszone sliwki o gluten podejrzewalJa nie .......[QUOTE="lile, post: 14010987ewunka - nie jest tak ciężko :-) musisz tylko patrzeć, żeby kawa miała w składzie samą kawę a nie np jęczmień dodatkowo.
a przecier pomidorowy .....[/QUOTE]
No sliwek w zyciu bym nie podejrzewala
reklama
butterfly1331
Moderator
Mocne kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&
Martka83 super wiesci maluszek piękny a krwiak się wchłonie nie ma innej opcji))
Falka idź na zwolnienie przynajmniej będziesz wiedziała że nie ma opcji czegoś złapać
Butterfly co u Ciebie?
Fizycznie- odkąd rozpoczęłam stymulację jest mnie mniej o 3 kg (ostatni raz ważyłam tyle po śmierci babci ). W życiu nie miałam tak bolesnego i obfitego okresu- jakby odkręcić kran że skrzepami :-\
Psychicznie- raz lepiej, raz gorzej. Najbardziej przeraża mnie to, że w czwartek muszę wrócić do pracy, do ludzi, których nie lubię. Pracuję w open space, dookoła same plotkary, które gdy nie rozmawiają o innych, to non stop pokazują sobie zdjęcia dzieci, filmy z dziećmi, opowiadają o dzieciach etc. Gdyby nie to, że potrzebujemy pieniędzy na kolejne podejście i po prostu muszę pracować, to złożyłabym wypowiedzenie. Nawet wczoraj o tym rozmawialiśmy z mężem. Póki co muszę zacisnąć zęby i tam iść, żeby zmierzyć się z pytaniami i plotkami. Ech, jakby mało było problemów
A jak u Ciebie? Jak się czujesz?
Podziel się: