reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Koraliku gratulacje!!! oby dzieciaczki zostały z toba na kolejne 9 mcy :)
Ewunka a Ty chcesz całkowicie zrezygnować z glutenu? To tez nie jest zbyt zdrowe dla osób ktore nie są na niego uczolone, można się nawet wrzodów nabawic, lepiej troche ograniczyć, ale całkiem bym nie odstawiała, no i raczej stopniowo a nie jednego dnia wywalic wszystko z glutenem...
Nie da sie chyba calkiem .... . lekarz zalecil ograniczyc ja myslalam ze ograniczylam jak kupowalam kluski i make bez glutenu hi a on czai sie wszedzie o_O

2016-05-16 12.56.01.jpg
przecier? pokaż :-)
kupiłam bez
pije tez mleko bez laktozy iii iii wszędzie pisze mleko bez laktozy a z tyłu małym drukiem na niektórych może zawierać śladowe ilości laktozy. ...
Niby bez a jednak są ślady hi
Wogole chyba piszą co chcą

Załączniki

• 2016-05-16 12.56.01.jpg
    2016-05-16 12.56.01.jpg
    131,6 KB · Wyświetleń: 281
[QUOTE="lile, post: 14010987ewunka - nie jest tak ciężko :-) musisz tylko patrzeć, żeby kawa miała w składzie samą kawę a nie np jęczmień dodatkowo.
No a kto by suszone sliwki o gluten podejrzewal:shocked2:Ja nie .......
a przecier pomidorowy .....[/QUOTE]
No sliwek w zyciu bym nie podejrzewala :D

reklama
Mocne kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&
Martka83 super wiesci maluszek piękny a krwiak się wchłonie nie ma innej opcji;)))
Falka idź na zwolnienie przynajmniej będziesz wiedziała że nie ma opcji czegoś złapać;)

Butterfly co u Ciebie?

Fizycznie- odkąd rozpoczęłam stymulację jest mnie mniej o 3 kg (ostatni raz ważyłam tyle po śmierci babci :( ). W życiu nie miałam tak bolesnego i obfitego okresu- jakby odkręcić kran że skrzepami :-\
Psychicznie- raz lepiej, raz gorzej. Najbardziej przeraża mnie to, że w czwartek muszę wrócić do pracy, do ludzi, których nie lubię. Pracuję w open space, dookoła same plotkary, które gdy nie rozmawiają o innych, to non stop pokazują sobie zdjęcia dzieci, filmy z dziećmi, opowiadają o dzieciach etc. Gdyby nie to, że potrzebujemy pieniędzy na kolejne podejście i po prostu muszę pracować, to złożyłabym wypowiedzenie. Nawet wczoraj o tym rozmawialiśmy z mężem. Póki co muszę zacisnąć zęby i tam iść, żeby zmierzyć się z pytaniami i plotkami. Ech, jakby mało było problemów :(
A jak u Ciebie? Jak się czujesz?

Do góry