reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bedziesz dalej podchodzic do transferow z zarodkow dawczyni? Bo jesli dobrze pamietam to takie sa czy bedziesz na swoich jajkach probowac?[/QUO

Dalej dawczyni,bo szanse sa o wiele wieksze i tak ,a oprocz tego mam gwarancje tego ,ze na jakies 90%urodze zdrowe dziecko,wolne od chorob genetycznych.Dawczyni aktualna ma 26 lat.Ma 2 zdrowych dzieci.wazy 55 kg.wiec wyjsciowo juz o wiele lepiej niz ja.

reklama
Mocne kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&
Martka83 super wiesci maluszek piękny a krwiak się wchłonie nie ma innej opcji;)))
Falka idź na zwolnienie przynajmniej będziesz wiedziała że nie ma opcji czegoś złapać;)

Butterfly co u Ciebie?

Dzis wzielam wolne bo niby mialam byc po transferze i wyruszylam do sklepu by kupic rzeczy bez glutenu .....
nie podejrzewalam ze margaryna guma do zucia kostka rosolowa rozpuszczalna kawa jogurt i milion rzeczy zawiera gluten:szok: jezuuuuuu

Dzis wzielam wolne bo niby mialam byc po transferze i wyruszylam do sklepu by kupic rzeczy bez glutenu .....
nie podejrzewalam ze margaryna guma do zucia kostka rosolowa rozpuszczalna kawa jogurt i milion rzeczy zawiera gluten:szok: jezuuuuuu
Ja te odkrycia w sobote juz robilam,czekolada tez;);)

wiekszosc zarcia naturalnie nie zawiera glutenu :-) jogurty naturalne, maslo, kawa rozpuszczalna (taka zwykla, nie inka) :-)

No to ja juz w trojpaku :D pozostaja 2 tygodnie czekania :)

Załączniki

• PicsArt_1463392379545.jpg
    PicsArt_1463392379545.jpg
    340,7 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Ja jutro Wam przyniose dobre wiesci :). Oby. Dzisiaj sobie troche pomarudze...
Ktora z Was normalnie pracuje w tej dlugo oczekiwanej ciazy? Zastanawiam sie czy warto narażać babelka... Pracy nie mam ciezkiej, nic nie dzwigam i nie latam w kolhozie ale narażona jestem na czynniki biologiczne, rozne syfy ludzie przynosza, rozne drazniace odczynniki, dojezdzam kawal drogi i zastanawiam sie czy warto? Skoro teraz jest w sumie najważniejszy okres bo wszystko sie u malucha wyksztalca. Jak to jest u Was?
Na zwolnienie i to juz :)
Czyzbyś pracowała w laboratorium?
Skoro pracujesz z czynnikami biologicznymi to ja bym jak najszybciej poszla na zwolnienie bo niestety ale narazasz siebie i dziecko na roznego rodzaju infekcje.

Do góry