annemarie
Fanka BB :)
no właśnie tak za ciocię Westi!!
no i mamie dala znac,
mowilam ze piatek 13 ,wcale nie taki zly
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie tak za ciocię Westi!!
Aniko ekstra! To napewno Polusia. Buziak :* dla niej i cierpliwej mamusi :*
Najki dziś 17 dpt. Ale blastki...
Napisałam do lekarza. Czekam na jego opinie. Mam nadzieje, ze się doczekam.
Z pracy jeszcze nie moge. Dopóki on mi nie odpowie. Ojej. Ale mi serce wali.
Aniko mówił, że ma oscylować >400. I
Babolu przecież pisalas ze lekarz mowil ze beta ma byc ok 400. No i jest MAMUSIU :*Ok. To ja już.
Nie wiem co myśleć. Wynik niby taki jak miał być. Ale to chyba słaby przyrost. Beta 490.
Czekam na opinie dr.
No wez bo pomyślimy ze uwierzysz dopiero jak urodziszSerio? Boje się myśleć pozytywnie. O losie. Ale chyba naprawdę jestem w ciąży.
Igus wlasnie siedze pod gabinetem i czekamAgatek domyślam się jak jest ci ciężko. Pomyśl że już najgorsze za tobą. W pierwszym trymestrze jest najwięcej poronień a ty masz to już za sobą. Głowa do góry i leż jak najwiecej. Twoja dzidzia jest silna i da rade. Zobaczysz. Za kilka miesiecy bedzie to tylko niemiłe wspomnienie.
Koralik o której masz wizyte?
Anika to była Pola. Ja też pierwsze ruchy czułam pod ręką ale nie martw się zaraz się rozkręci i brzuch będzie ci skakał
Westi beta zajefajna Przecież doktorek mówił że jak wiecej niż 400 to super. Wogóle podziwiam cię że wytrzymałaś do piątku. Ja bym nie dała rady. Jesteś w ciąży kobieto!!!!! Ciesz się!
A ja już wiem dlaczego mój dzieć wstaje po 4-5 razy w nocy. Nareszcie ząbki będą mu wychodzić. Jupi