reklama
iga2421
Fanka BB :)
Iga ale po narkozie jak wróciłam do domu to minęło jakieś 3h a wieczorem pizza Tak dla wyjaśnienia
Wiadomo każdy organizm jest inny i tak czy tak trzeba uważać. Mi nigdy po narkozie nic nie było, nie bolało.
Ej ta ocenę to ci mój telefon dal nie ja. On sobie ja sobie.Sorki juz cofnelam. Pamiętam jak pisalas o tym.
Ja po punkcji,po wyjsciu z kliniki pierwsze co zrobilam...to puscilam pawia poprzednie 2 znioslam elegancko,ale juz 3 to byla poracha,caly dzien bylam jak z krzyza zdjetaAle nie każdemu musi b6c coś po punkcji. Ja mogłam jeść i pić. Pierwsze co zrobiłam po wyjściu z kliniki, to wypiłam kawe duża latte mmmm.
ewelin86
Iga nic się nie dzieje Tak myślałam, że z teflonu, bo mi też czasmi sie nie to co trzeba kliknieEj ta ocenę to ci mój telefon dal nie ja. On sobie ja sobie.Sorki juz cofnelam. Pamiętam jak pisalas o tym.
Odradzam, po prawie całej paczce niedb mi do terazA wiesz ze tez mam chec , zobaczylam przed chwila jakas reklame w necie tyle ze nie chce mi sie schodzic do sklepu
iga2421
Iga nic się nie dzieje Tak myślałam, że z teflonu, bo mi też czasmi sie nie to co trzeba kliknie
No właśnie ja niedawno weszłam na oceny które dalam i znalazłam chyba z 5 negatywnych co ni z gruszki ni z pietruszki komuś dalam i cofnelam je.
Te teflony!
iga2421
Iga dobrze, że cofnęłaś Bo później M mi przychodzi i mówi "pokaż jakie masz opinie" I sprawdza kto i za co Taki to jest ciekawski
O kurczę. Zaczekam się śmiać z tego a moje dziecko razem ze mną. Weź mu powiedz żeby tego nie robił bo nawet dzieci się z niego śmieją
reklama
Podziel się: